Akvaryum kasada GPU Riser montajı nasıl yapılır?

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
Herkese selamlar. Bugün HYTE markasının GPU riser aparatını aldım. Fakat alırken akvaryum kasamdaki alttaki 3 fan aklıma gelmedi. Riseri takmam için illa fanları sökmem mi gerekiyor? İnternette görüyordum fanları sökmeden kartı dik tutanları. Fanları çıkartmadan takabileceğimiz riser önerisi olan varsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-11 at 20.13.15.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-11 at 20.13.15.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 16
  • 41a0kvhIUSL._AC_SL1200_.jpg
    41a0kvhIUSL._AC_SL1200_.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Bugün HYTE markasının GPU riser aparatını aldım. Fakat alırken akvaryum kasamdaki alttaki 3 fan aklıma gelmedi. Riseri takmam için illa fanları sökmem mi gerekiyor? İnternette görüyordum fanları sökmeden kartı dik tutanları. Fanları çıkartmadan takabileceğimiz riser önerisi olan varsa çok sevinirim.
Kasanız Riser destekliyor mu? Desteklemiyorsa o Riser'ı direkt o şekilde kullanamazsınız. Ekstra metal braket almanız lazım.

Bendekiler dik değilde yan şekilde maalesef. Kutunun içinden çıkanlarla olmaz mı bendekileri söksem
O zaman olmaz. Yukarıdaki gibi metal kısmını ayrı bir şekilde almanız lazım. Kasanız desteklemiyor.

O zaman olmaz. Yukarıdaki gibi metal kısmını ayrı bir şekilde almanız lazım. Kasanız desteklemiyor.
Çok teşekkürler. Acele ettiğim için işler ters oldu :/

Hocam iyi geceler rahatsız ediyorum. Kafama takılan konu şu. Kit alcam almasına fakat ben benim kasamdaki metalleri çıkardıktan sonra metaller arası ince çizgi şeklinde metaller kalıyor. Bunları kesmem gerekicek galiba.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-12 at 00.22.37.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-12 at 00.22.37.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı