Akvaryumumdaki balıkların suyu nasıl berrak yapılır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar soru şekilde yazacağım. Özellikle bu işle uğraşan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
1-) Balıklar aç kalabilir mi?
Arkadaşlar 1,5 günlüğüne yokum. Şehir dışına gittim balıklara bir şey olur mu?
2-) Akvaryuma berrak su edememek.
Arkadaşlar akvaryumuma bir türlü berrak su edemedim. Yaklaşık 15-20 balık var. 30 litre kapasitesi var. Sanki motoru yetmiyor gibi.

3-) 25 litrelik akvaryuma bunlar alınır mı? Akvaryumdaki her şeyi alıp kum ekleyeceğim.
SUMPLU PİPO M BOY İÇİ DOLU TAKIM SET-3
Açıkçası balıklar yorulur mu bilemiyorum.
Malum akvaryumdaki her şeyi alıp kum eklenecek. Bu yararlı olacağını düşünüyorum.

Sizce arkadaşlar bunlar bana yardımcı olur mu? İnternette görüyorum insanların akvaryumu cam gibi. İçilebilir gibi aynı. Bunun nedenini çözemedim gitti.

1.5 günde hiçbir şey olmaz.
Berrak su elde etmek bakteri kültürü damlası kullanabilirsin ama 30 litreye 15-20 balık çok fazla.
Hocam pet shop abi dedi ki istediğin kadar koyabilirsin dedi. Acaba motor az mı geliyor attığım motor alınır mı?

Bide kum vb. şeyler ekleyeceğim.

Hocam pet shop abi dedi ki istediğin kadar koyabilirsin dedi. Acaba motor az mı geliyor attığım motor alınır mı?

Petshoptaki abin balık satmak için söyler öyle şeyler. 30 litreye 5-7 arası balık koyarsan daha sağlıklı yaşarlar suyunda aşırı kirlenmez. Şu an mevcutta ne kullanıyorsun filitre?

Petshoptaki abin balık satmak için söyler öyle şeyler. 30 litreye 5-7 arası balık koyarsan daha sağlıklı yaşarlar suyunda aşırı kirlenmez. Şu an mevcutta ne kullanıyorsun filitre?
Sobo Wp-320f Akvaryum Iç Filtresi 500 Lt/saat, Åelale Aparatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu kullanıyorum.

Bütün taşları çıkaracağım, onun yerine kum, bitki vb. şeyler koyacağım. Fazla süs koydum nefes almıyor akvaryum. Attığım 4 ilacı da kullanmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı