Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar soru şekilde yazacağım. Özellikle bu işle uğraşan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
1-) Balıklar aç kalabilir mi?
Arkadaşlar 1,5 günlüğüne yokum. Şehir dışına gittim balıklara bir şey olur mu?
2-) Akvaryuma berrak su edememek.
Arkadaşlar akvaryumuma bir türlü berrak su edemedim. Yaklaşık 15-20 balık var. 30 litre kapasitesi var. Sanki motoru yetmiyor gibi.
3-) 25 litrelik akvaryuma bunlar alınır mı? Akvaryumdaki her şeyi alıp kum ekleyeceğim.
SUMPLU PİPO M BOY İÇİ DOLU TAKIM SET-3
Açıkçası balıklar yorulur mu bilemiyorum.
www.trendyol.com
Malum akvaryumdaki her şeyi alıp kum eklenecek. Bu yararlı olacağını düşünüyorum.
Sizce arkadaşlar bunlar bana yardımcı olur mu? İnternette görüyorum insanların akvaryumu cam gibi. İçilebilir gibi aynı. Bunun nedenini çözemedim gitti.
1-) Balıklar aç kalabilir mi?
Arkadaşlar 1,5 günlüğüne yokum. Şehir dışına gittim balıklara bir şey olur mu?
2-) Akvaryuma berrak su edememek.
Arkadaşlar akvaryumuma bir türlü berrak su edemedim. Yaklaşık 15-20 balık var. 30 litre kapasitesi var. Sanki motoru yetmiyor gibi.
3-) 25 litrelik akvaryuma bunlar alınır mı? Akvaryumdaki her şeyi alıp kum ekleyeceğim.
SUMPLU PİPO M BOY İÇİ DOLU TAKIM SET-3
Açıkçası balıklar yorulur mu bilemiyorum.
Crystalpro Tatlı Su Akvaryum Bakım Seti 4x125ml- Su Ve Balık Sağlığı Destekleyici 4 Ürün Seti - Fiyatı, Yorumları
Crystalpro Tatlı Su Akvaryum Bakım Seti 4x125ml- Su Ve Balık Sağlığı Destekleyici 4 Ürün Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sizce arkadaşlar bunlar bana yardımcı olur mu? İnternette görüyorum insanların akvaryumu cam gibi. İçilebilir gibi aynı. Bunun nedenini çözemedim gitti.