Steam Al sat yapmak para kazandırır mı?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
Steam'da al sat nasıl kazandırır?
Arkadaşlar benim birkaç ay önce steamımda 2-3 dolar gibi bir para kalmıştı boşta durmasın öylesine skin alayım dedim. (bu Steam hesabımda CS2 bile yok) sizce skin alıp satmak para kazandırır mı?
Şimdi öylesine bakayım dedim hepsinin fiyatı neredeyse 1.5-2 katına çıkmış durumda.

1728281969819.png

Anlık fiyatlar şöyle:

USP - 0.49 dolar.
AK-47 - 0.42 dolar.
M4A1-S - 0.48 dolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al sat kazandırmaz da, düzenli oynayıp item düşürebilirsen o kazandırabilir. Tabi düzenli oynamak hayatından neler götürecek orasını bilemem, giden-gelen hesabını iyi yapmak lazım.
Düşen itemler iyi olmaz diye düşünüyorum. Al/sat kazandırsaydı güzel olurdu aldığım itemleri bile unutmuştum iki katına çıkmış :D

Steam'da al sat nasıl kazandırır?
Arkadaşlar benim birkaç ay önce steamımda 2-3 dolar gibi bir para kalmıştı boşta durmasın öylesine skin alayım dedim. (bu Steam hesabımda CS2 bile yok) sizce skin alıp satmak para kazandırır mı?
Şimdi öylesine bakayım dedim hepsinin fiyatı neredeyse 1.5-2 katına çıkmış durumda.

Eki Görüntüle 2324193

Anlık fiyatlar şöyle:

USP - 0.49 dolar.
AK-47 - 0.42 dolar.
M4A1-S - 0.48 dolar.
Zaten steamda aktif olarak bir sürü bu işi yapan trader lar var. Al sat yaparak veya kasa, imza kapsülü ve item toplayarak alım satım yapıyorlar. İtemlere steam fiyatının %70 veya 75 ini teklif edip senden alıyor, sonra bekletip siteler ve aracılar ile satış gerçekleştiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı