Al sata nasıl başlanır?

Arkadaşlar, halihazırda 5 bin TL param var ve yazın farklı işlerde çalışmak yerine bu parayı artırarak al-sat işi yapmak istiyorum. Şu anda Sahibinden'de 4 adet ilanım var ve elimde 3D yazıcım da mevcut. Ayrıca, FPV drone toplayıp uçurabiliyorum, Arduino'yu tam anlamıyla kodlayabiliyorum ve C# form uygulamaları yapabiliyorum. Bu işler arasında en mantıklısı al-sat gibi geliyor. Sizce kısa sürede satılıp kar elde ettirebilecek ürünler nelerdir? Hangi ürünleri satabilirim ve nerelerde satabilirim? Yaşım 18.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. bitpazarı cihazları al tamir et. Sat. Artık yurt dışı 30 dolar sınırı var parça bulmak da zor. Satsan bile yerine yenisini koyman zor. Bence yazları araç elektroniği tamiri yapan anakart tamiri yapan bir yerde çalışıp kart tamirini öğrenmen. En iyi iş kart tamirinde. Kombi beyni olur buzdolabı olur zaten arazları basit oluyor. Yapabilirsen karışık PC anakartı ekran kartı anakartı tamiri.
2. el bozkuk ekran kartı alıp tamir edip satmak.

Arduino da bende otomatik site kapısı panjur deviresi yapıp sanayide panjur kapı vs yapan bir yerle anlaşıp hazır devre satmayı dene. Akıllı ev konsepti için çok uydun.

3D ile de araç parçası bas. Araç parçaları basit ama pahalı. Misal sis farı plastiği jant kapağının ortasındaki logo kapağı. Vs.

2. bitpazarı cihazları al tamir et. Sat. Artık yurt dışı 30 dolar sınırı var parça bulmak da zor. Satsan bile yerine yenisini koyman zor. Bence yazları araç elektroniği tamiri yapan anakart tamiri yapan bir yerde çalışıp kart tamirini öğrenmen. En iyi iş kart tamirinde. Kombi beyni olur buzdolabı olur zaten arazları basit oluyor. Yapabilirsen karışık PC anakartı ekran kartı anakartı tamiri.
2. el bozkuk ekran kartı alıp tamir edip satmak.

Arduino da bende otomatik site kapısı panjur deviresi yapıp sanayide panjur kapı vs yapan bir yerle anlaşıp hazır devre satmayı dene. Akıllı ev konsepti için çok uydun.

3D ile de araç parçası bas. Araç parçaları basit ama pahalı. Misal sis farı plastiği jant kapağının ortasındaki logo kapağı. Vs.

Bunları nerede satabilirim? Şu anda Sahibinden'de ilanım var. Saat başı baskı için 1.5 TL gr başında da 1.5 TL alıyorum. Şu an piyasanın altına yapmama rağmen tutulmuyor yazan vs. yok Arduino ile yaptığım projeleri nerede satabilirim ve fiyatı neye göre vermeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı