AL15A32 batarya çalışmıyor

phycs1x

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim laptopun bataryası bitikti biraz, yani elektrik gidince 15-20 dakika dayanmadan kapanıyordu.%100'ün altına indiği zaman sürekli (sürekli'den kastım 1sn içinde 2-3 defa gidip geliyor.) Şarj gidip geliyordu. Bilgisayarı zorlayan oyunlarda da aynısı yaşanıyordu, kapatmak zorunda kalıyordum. Böyle olunca bilgisayarı hiçbir şey çalıştırmadan veya kapatarak %100 olmasını bekliyordum. Son 2 gündür %100'deyken şarj gitmesi yaşadım en son gittiğinde gelmedi bilgisayarı kapattım dolsun diye acmaya calıştım, açılmadı. Her neyse bir şekilde açtım sonradan bataryayı çıkarayım markasına bakayım dedim, geri takıp şarj aletini taktığımda sadece şarj ışığı, şarj aleti girdiğinde bir defa yanıp sönüyor, öyle kalıyor. Ne yapmalıyım, yeni batarya alınca düzelir mi, kesinlikle bir bilgisayarcı görmeli midir?
Batarya markası: AL15A32.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı