Alacağım Anakart Windows 10 Desteklemiyor

SSCarnage

Decapat
Kısa süre önce bilgisayarımı güçlendirmek adına RX 570 aldım ve bu ekran kartıyla anakartım arasında uyumsuzluk oldu, bu yüzden yeni anakart almaya karar verdim fakat işlemcim i5-4460 olduğu için LGA 1150 bir anakart almam gerekiyordu. Bir tane anakart beğendim ama açıklamasında Windows 7-8-8.1 destekliyor yazıyordu ve hiçbir yerde 10'un ibaresini göremedim. Sanırım desteklemiyor yine de alırsam ve Windows 10 kurmaya çalışırsam ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükleyebilirsin diye biliyorum. 2008 yılından kalma bilgisayarımda bile Windows 7'den yükseltilmiş Windows 10 Pro var.
Diğer cevapları beklemeni öneririm.

Onlara takılmayın sorunsuz Windows 10 kurabilirsiniz. Ona bakarsanız eski sistemimde Asus P5KC anakart vardı LGA 755 o bile uyumluydu.

O anakart çıktığında o işletim sistemleri olduğu için güncellenmemiş olabilir bilgiler. Uefi destekli olduğunu varsayıyorum. Ama yüklemede herhangi bir sorun yaşarsanız yeni bir konu açıp sorununuzun çözümünü bulabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler. Sanırım bunu alacağım. En güncel ve en uygunu bu gibi duruyor. Başka tavsiyesi olan olursa belirtmekten çekinmesin lütfen. ✌
Bu arada bir arkadaşım aşırı derecede PCI 3.0 olan bir anakart almam konusunda uyardı beni, araştırdım baktım o özelliği bulunduran anakart piyasada kalmamış, hepsi ikinci el ve kullanılmış olmasına rağmen tonla para istiyorlar. Değer mi? Bilgili olanlar aydınlatsın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…