Alan adı 404 hatası

ugurc1477

Hectopat
Daha fazla  
İnfinityfree.net ücretsiz alan adı aldım aldığım gün herhangi bir şey yüklemedim 2 gün sonra sadece HTML kodlarıyla yazılmış bir dosya kattım o zaman bir şey yoktu ama daha sonra aynı günde dosyaları değiştirdim ve bazı tuşlarımda infinityfree 404 hatası verdi.
Sadece index ve diğer sayfalar için mümkün olacak en kısa zamanda yazısını yazdım.
Sipariş, anasayfa ve başlıktaki (cans software yazısı) yazılara tıklayınca infinityfree.net 404 hatası alıyorum.
Tüm görseller aşağıda.
Yardım çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sorun gözükmüyor şuan. Tüm linkler çalışıyor 404 almadım?
Emin misiniz o zaman benim cihazımda olan birşey tüm sayfalarda mümkün olacak en kısa zamanda yazısını varmı ana sayfa ve logo da ana sayfa ya atıyor mu?

Herhangi bir problem gözükmüyor, logo div'inde sadece yazı var yani logo yok. Tıklandığında anasayfayı yeniliyor. Diğer linklere tıkladığın zaman da
"MÜMKÜN OLACAK EN KISA ZAMANDA"
yazıyor.

Herhangi bir problem gözükmüyor, logo div'inde sadece yazı var yani logo yok. Tıklandığında anasayfayı yeniliyor. Diğer linklere tıkladığın zaman da
"MÜMKÜN OLACAK EN KISA ZAMANDA"
yazıyor.
Logo katacaktım zaten hata verince değiştirmedim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…