Çözüm NookumPie 5 Temmuz 2018 Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
T Tolga.B Hectopat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #2 Dostum bu hatanın çözümü için bir tane ben de rar var, onun içindeki SDK Pack ve setupdaki DLL'eri kurunca sorun ortadan kalkıyor, istersen atabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Dostum bu hatanın çözümü için bir tane ben de rar var, onun içindeki SDK Pack ve setupdaki DLL'eri kurunca sorun ortadan kalkıyor, istersen atabilirim.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 5 Temmuz 2018 #3 Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı