Alan Wake 2, 2 Milyonun Üzerinde Satış Yaptı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Alan Wake 2 2 Milyon

Remedy Entertainment, 2024 mali yılı tam yıllık raporunun bir parçası olarak Alan Wake 2 oyunun 2 milyon adetlik satış rakamını geçtiğini doğruladı. Remedy CEO’su Tero Virtala ayrıca geliştirme ve pazarlama maliyetlerinin sonunda telafi edildiğini ve geliştiricinin son çeyreğin sonuna doğru Alan Wake 2 için telif hakkı kazanmaya başladığını açıkladı. CEO Virtala, oyunun Night Springs ve […]

Devamı: Alan Wake 2, 2 Milyonun Üzerinde Satış Yaptı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Gerçekten tam bir görsel şölen oyunu ama gel gelelim rezalet optimizasyon var. Hem sövüyor hem ulan ne güzel oyun yapmışlar diyorum oynarken.

Gerçekten tam bir görsel şölen oyunu ama gel gelelim rezalet optimizasyon var. Hem sövüyor hem ulan ne güzel oyun yapmışlar diyorum oynarken.
Optimizasyon ilk başta kötü gibi geliyor ama sunduğu görselliğin yanında iyi bile performans veriyor. Kasabada güneş ışığının suya ve yerdeki su birikintilerine yansıyışı, kafesinden sokaklarına kadar her bir objenin fotorealistik seviyede modellenmesi falan bir de 3050'yle kendimden geçtiğimi hatırlıyorum. GTA 6 çıkana kadar en iyi görsellik bu oyunda net.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı