Epic Games Alan Wake 2 273 TL

Tregstünd

Hectopat
Makaleler
2
Epic Games'te Alan Wake 2 - 273 TL.

%20 cashback ile 55 TL geri alırsınız. Bu sayede oyun 218 TL'ye gelmiş olur. Cashback 2 hafta sonra hesabınıza tanımlanır. Banka hesabınıza geri çekemezsiniz. 25 ay boyunca cashback sizde kalır.

Alan Wake 2 Deluxe upgrade ise 109 TL. Terih sizin.

Son düzenleyen: Moderatör:

%20 cashback ile 55 TL geri alırsınız. Bu sayede oyun 218 TL'ye gelmiş olur. Cashback 2 hafta sonra hesabınıza tanımlanır. Banka hesabınıza geri çekemezsiniz. 25 ay boyunca cashback sizde kalır.

PS5 i olmayanlar veya almayacaklar kaçırmasın epike özel bir oyun.

1-2 ay önce 360 tl’den almıştım ve oyunun ortasında sıkıntılar yaşadım. Destek de yardımcı olmadı ama yine de çok iyi oyun. Önerim bol bol save almanız. Demedi demeyin :) keşke bekleseydim diyorum ama yapacak bir şey yok.

Deluxe upgrade de aldım şimdi hatırlatma için teşekkürler.

PS5'ten alan wake 2 deluxe 450 lira mı daha mantıklı epicten mi sizce?
Epic Games'te %20 Cashback olayı var. 273 TL'ye ana oyunu alırsan 55 TL geri gelir. Üstüne de 109 TL'ye Deluxe upgrade alırsan 22 TL geri gelir. Alan Wake 2'yi toplamda 295 TL'ye almış olursun. 77 TL sana kalır ancak banka hesabına değil Epic Games hesabına tanımlanır. Tercih senin.

Epic Games'te %20 cashback olayı var. 273 TL'ye ana oyunu alırsan 55 TL geri gelir. Üstüne de 109 TL'ye Deluxe upgrade alırsan 22 TL geri gelir. Alan Wake 2'yi toplamda 295 TL'ye almış olursun. 77 TL sana kalır ancak banka hesabına değil Epic Games hesabına tanımlanır. Tercih senin.

PS5 tadı verir mi ki acaba, hiç ikisini deneme şansınız oldu mu?

Sizce alınırmı ilk oyunu acayip sıkmıştı beni oynaysım gelmemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı