NatsiRole Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #11 kaanzzz dedi: Sisteminizin donanımına göre değişir ama önerim hızlı bir SSD kurmanız yoksa oyun takılmalar yapıyor. Eki Görüntüle 2332335 Genişletmek için tıkla... RAM 16 gb ram Ekran kartı 4060 ti 16 gb vram İşlemci i5 12400f bu şekilde sistem
kaanzzz dedi: Sisteminizin donanımına göre değişir ama önerim hızlı bir SSD kurmanız yoksa oyun takılmalar yapıyor. Eki Görüntüle 2332335 Genişletmek için tıkla... RAM 16 gb ram Ekran kartı 4060 ti 16 gb vram İşlemci i5 12400f bu şekilde sistem
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 18 Ekim 2024 #12 NatsiRole dedi: RAM 16 GB RAM. Ekran kartı 4060 Ti 16 GB VRAM. İşlemci i5 12400F bu şekilde sistem. Genişletmek için tıkla... Çok rahatlıkla kaldırır hocam.
NatsiRole dedi: RAM 16 GB RAM. Ekran kartı 4060 Ti 16 GB VRAM. İşlemci i5 12400F bu şekilde sistem. Genişletmek için tıkla... Çok rahatlıkla kaldırır hocam.
NatsiRole Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #13 kaanzzz dedi: Çok rahatlıkla kaldırır hocam. Genişletmek için tıkla... Peki şu kupon olayları falan nasıl oluyor tam bilmiyorum da
kaanzzz dedi: Çok rahatlıkla kaldırır hocam. Genişletmek için tıkla... Peki şu kupon olayları falan nasıl oluyor tam bilmiyorum da
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 18 Ekim 2024 #14 NatsiRole dedi: Peki şu kupon olayları falan nasıl oluyor tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu indirimde kupon yok. Zaten uzun zamandır kupon vermiyor. Ama daha ucuza getirmek için Nays kullanarak %10 geri alabilirsiniz.
NatsiRole dedi: Peki şu kupon olayları falan nasıl oluyor tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu indirimde kupon yok. Zaten uzun zamandır kupon vermiyor. Ama daha ucuza getirmek için Nays kullanarak %10 geri alabilirsiniz.
NatsiRole Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #15 kaanzzz dedi: Bildiğim kadarıyla bu indirimde kupon yok. Zaten uzun zamandır kupon vermiyor. Ama daha ucuza getirmek için Nays kullanarak %10 geri alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam. Almaya karar verdim oyunu.
kaanzzz dedi: Bildiğim kadarıyla bu indirimde kupon yok. Zaten uzun zamandır kupon vermiyor. Ama daha ucuza getirmek için Nays kullanarak %10 geri alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam. Almaya karar verdim oyunu.
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 18 Ekim 2024 #16 1. oyunu oynamadıysanız onu oynayın derim. Oynamak istemezseniz ise YouTube'da 1. oyunun hikayesini dinliyebilirsiniz. Keyifli oyunlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1. oyunu oynamadıysanız onu oynayın derim. Oynamak istemezseniz ise YouTube'da 1. oyunun hikayesini dinliyebilirsiniz. Keyifli oyunlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NatsiRole Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #17 kaanzzz dedi: 1. oyunu oynamadıysanız onu oynayın derim. Oynamak istemezseniz ise YouTube'da 1. oyunun hikayesini dinliyebilirsiniz. Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Evet söylemedim ama 1. oyunu da alacağım ucuz zaten.
kaanzzz dedi: 1. oyunu oynamadıysanız onu oynayın derim. Oynamak istemezseniz ise YouTube'da 1. oyunun hikayesini dinliyebilirsiniz. Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Evet söylemedim ama 1. oyunu da alacağım ucuz zaten.
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 18 Ekim 2024 #18 NatsiRole dedi: Evet söylemedim ama 1. oyunu da alacağım ucuz zaten. Genişletmek için tıkla... 1. oyun kötü gelse veya sıkılsan bile 2. oyuna şans ver çok farklı bir deneyim.
NatsiRole dedi: Evet söylemedim ama 1. oyunu da alacağım ucuz zaten. Genişletmek için tıkla... 1. oyun kötü gelse veya sıkılsan bile 2. oyuna şans ver çok farklı bir deneyim.