Alan Wake 2 alınır mı?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'te şu an 200 lira civarına inmiş durumda. İlk oyunu oynamadım, hikayesi ilk oyunla bağlantılı mı?

Epic Games'te şu an 200 lira civarına inmiş durumda. İlk oyunu oynamadım, hikayesi ilk oyunla bağlantılı mı?

İlk oyunun direkt devamı ama yapımcı yeni oyuncuların da kopmaması için yarısını bağımsız yapmış ama ilk karakterlere göndermeler falan. Ben oynamanı öneririm ya da izleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantılı gibi ama aynı düzeyde değil. İlk oyun gibi ilerlemiyor, biraz daha polisiye oranı artmış. Kurgu kısmı insana saçma gelecek düzeyde artırılmış. Spoiler vermek istemiyorum ama ucuz değilse almayın.

Oynamadım ancak çıktıgı dönem zengin arkadasım alıp oynayıp bana da "al al al oyna mükemmel" demişti. Diyemedim ki cebimde 20TL var. Belki bende alırım ama Şu anda da cebimde 50TL var.

Kısaca güzel deniyor oyuna. Görsel olarak bayağı iyi baktığımda. İlk oyunun devamı deniyor ama çok da bağlantısı yok diyende var emin değilim. İlk oyunu oyna bence önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…