ArtYoM0 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #1 Alan Wake 2 alacağım zaman böyle bir hata alıyorum. Epic Games:
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Sepetinde kütüphanende olan oyun mevcut, büyük ihtimal ondan kaynaklı.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.067 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 Satın almaya çalıştığın şeyin linkini atar mısın?
ArtYoM0 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #4 dreambullet dedi: Satın almaya çalıştığın şeyin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Gokasukaru dedi: Sepetinde kütüphanende olan oyun mevcut, büyük ihtimal ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki hiçbir oyun kütüphanemde yok Alan Wake 1 Remastered var ben ikinci oyunu aldığımda hata veriyor. Link:https://store.epicgames.com/tr/p/alan-wake-2 Son düzenleme: 14 Aralık 2024
dreambullet dedi: Satın almaya çalıştığın şeyin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Gokasukaru dedi: Sepetinde kütüphanende olan oyun mevcut, büyük ihtimal ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki hiçbir oyun kütüphanemde yok Alan Wake 1 Remastered var ben ikinci oyunu aldığımda hata veriyor. Link:https://store.epicgames.com/tr/p/alan-wake-2
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 15 Aralık 2024 #5 Aynı hatayı bende de veriyor aldıktan sonra bir sıkıntı yaşadınız mı?
ArtYoM0 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #6 DumpcesTR dedi: Aynı hatayı bende de veriyor aldıktan sonra bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle ikimizde de Alan Wake 1 Remastered var ondan kaynaklanıyordur 5'inde maaşım yatsın alınca bilgilendiririm hocam.
DumpcesTR dedi: Aynı hatayı bende de veriyor aldıktan sonra bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle ikimizde de Alan Wake 1 Remastered var ondan kaynaklanıyordur 5'inde maaşım yatsın alınca bilgilendiririm hocam.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 22 Aralık 2024 #7 ArtYoM0 dedi: Yüksek ihtimalle ikimizde de Alan Wake 1 Remastered var ondan kaynaklanıyordur 5'inde maaşım yatsın alınca bilgilendiririm hocam. Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam dediğihiz gibi Alan Wake 1 Remastered yüzünden bu hataı veriyordu büyük ihtimal.
ArtYoM0 dedi: Yüksek ihtimalle ikimizde de Alan Wake 1 Remastered var ondan kaynaklanıyordur 5'inde maaşım yatsın alınca bilgilendiririm hocam. Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam dediğihiz gibi Alan Wake 1 Remastered yüzünden bu hataı veriyordu büyük ihtimal.