Epic Games Alan Wake 2 Deluxe Edition 387 TL

Vallahi komiksin ya. Haklı çıkmak için DLSS fg olmayan SS atmışsın. Bir de ne anladık bu işten diyor. Tamam sen al kullanma özelliklerini. Biz oyunun optimizasyonuna iyi diyoruz burada sanki.

Yeni nesil gibi gözükmüyor sorun burada. Ayrıca Low ayarlar DLSS ile oynuyorsun tabii ki oynatacak. Diğer oyunlar da oynatıyor, bunun farkı ne?

Yeni nesil diye nasıl bir görünüş istiyorsun. Yeni çıkan oyunları oynuyorum ve bir eksisini görmedim.

Oyun grafiksel orgazm yaşatıyor ama ilk oyuna göre aksiyonu bana zayıf geldi.

Hikayeyi anlayabilirseniz baş yapıt aslında ama oynanışı sıkıcı olunca üzüyor.

Ben oyuna başlamıştım ama sıkılmıştım. Sakin bir kafa ile tekrar başlayacağım bir ara.

En sevdiğim oyunlardan biridir. Dedektiflik, gizem, en önemlisi Lynch seviyorsanız alabilirsiniz. İlk oyunun remastered versiyonunu oynamış ve hikayesini beğenmiştim. 1 hafta sonra da devam oyunu çıkmıştı.
Oynayacaksanız ilk oyunu en azından izlemenizi tavsiye ederim. Performans açısından fps katili olabilir ama hakkını veriyor çünkü ışıklandırma sistemi ve görseli üst düzey. Slow burn, başı yavaş ondan sabretmeniz gerekebilir. Aksiyon oyunu arıyorsanız tavsiye etmem.

Ayrıca DLSS, Frame gen ve ek olarak Smooth Motion'ın en iyi çalıştığı oyunlardan biri. Hepsi birden açık olunca ghostingsiz ve gecikmesiz oluyor ilginç bir şekilde. FPS de çok yüksek oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…