Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Tik işaretlenmiyor bu yüzdende FPS çok düşük orta ayarlarda 25 30 FPS alıyorum GPU donanım denen şey açık.
Tik işaretlenmiyor bu yüzdende FPS çok düşük orta ayarlarda 25 30 FPS alıyorum GPU donanım denen şey açık.
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Fenerbahçelii dedi: Tik işaretlenmiyor bu yüzdende FPS çok düşük orta ayarlarda 25 30 FPS alıyorum GPU donanım denen şey açık. Genişletmek için tıkla... Böyle bir konu açılmıştı forumda bir şey indirince düzeliyordu sanırım. Veya Nvidia kartları FSR açabiliyordu diye biliyorum bir dene istersen. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Tik işaretlenmiyor bu yüzdende FPS çok düşük orta ayarlarda 25 30 FPS alıyorum GPU donanım denen şey açık. Genişletmek için tıkla... Böyle bir konu açılmıştı forumda bir şey indirince düzeliyordu sanırım. Veya Nvidia kartları FSR açabiliyordu diye biliyorum bir dene istersen.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 ege20 dedi: Böyle bir konu açılmıştı forumda bir şey indirince düzeliyordu sanırım. Veya NVIDIA kartları FSR açabiliyordu diye biliyorum bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... DLSS'den kastım Frame Generation açılmıyor. Artı 0 Eksi
ege20 dedi: Böyle bir konu açılmıştı forumda bir şey indirince düzeliyordu sanırım. Veya NVIDIA kartları FSR açabiliyordu diye biliyorum bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... DLSS'den kastım Frame Generation açılmıyor.
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #4 Fenerbahçelii dedi: DLSS'den kastım Frame Generation açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda DLSS ile birlikte FG de açılıyor. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: DLSS'den kastım Frame Generation açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda DLSS ile birlikte FG de açılıyor.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 ege20 dedi: Çoğu oyunda DLSS ile birlikte FG de açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tike basamıyorum diyorum ya. Artı 0 Eksi
ege20 dedi: Çoğu oyunda DLSS ile birlikte FG de açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tike basamıyorum diyorum ya.