Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar merhaba. Alan Wake 2 oynamak istiyorum. Anonymous Çeviri'den TR yama kurmuştum ama trojan uyarısı verdiği için yamayı kaldırıp Kaspersky ile tarama yapmıştım. Bir önceki konumda belirtmiştim belki hatırlarsanız. Şimdi ise yeni bir yama arıyorum. Tamamen güvenilir olması önemli. Alan Wake 2 için tamamen güvenilir bir yama önerebilir misiniz?
Ben Anonymous Çeviri harici iki siteden yama buldum ama emin olamadım. Biri EXE şeklinde diğeri direk dosya değiştirme mantığında sanırım. Sizce hangisi daha güvenli?
sinnerclownceviri.net
forum.donanimhaber.com
Ben Anonymous Çeviri harici iki siteden yama buldum ama emin olamadım. Biri EXE şeklinde diğeri direk dosya değiştirme mantığında sanırım. Sizce hangisi daha güvenli?
Alan Wake 2 Türkçe Yama + Night Springs + The Lake House DLC V34 —Final
Control oyununun yapımcı stüdyosu, iki apayrı dünyadaki iki baş kahramana yer veren psikolojik hayatta kalma korku oyununu sunuyor. Çok yetenekli bir FBI ajanı olan Saga Anderson, Pacific Northwest'teki küçük bir kasaba olan Bright Falls'a ritüel içeren cinayetleri araştırmak için çağrılır...
sinnerclownceviri.net
Alan Wake 2 + DLC Türkçe Yama (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum
Alan Wake 2 Türkçe Yama ile oyunu Türkçe oynayın! Yama, oyunun tüm metinlerini, ara yüzünü ve altyazılarını Türkçe'ye çevirerek sürükleyici bir oyun deneyimi sunar. Şimdi indirin ve Türkçe Alan Wake 2 keyfini çıkarın!