Skles Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar en son oyun alana geçtiğimiz yerdeydim sonra oyundan çıktım şimdi en başa dönmüş. Ne yapmam gerekiyor? *Bilen biri yardım edebilir mi ? Son düzenleme: 14 Kasım 2023
Arkadaşlar en son oyun alana geçtiğimiz yerdeydim sonra oyundan çıktım şimdi en başa dönmüş. Ne yapmam gerekiyor? *Bilen biri yardım edebilir mi ?
P playcolic Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 3 14 Aralık 2023 #2 Skles dedi: Arkadaşlar en son oyun alana geçtiğimiz yerdeydim sonra oyundan çıktım şimdi en başa dönmüş. Ne yapmam gerekiyor? *Bilen biri yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef Bende EN son Rutiel Bittirdim PC formantladım Baktım Başa Atmış Birdahada Oynamadım Save Araştırdım bir şey Bulamadım Artı 0 Eksi
Skles dedi: Arkadaşlar en son oyun alana geçtiğimiz yerdeydim sonra oyundan çıktım şimdi en başa dönmüş. Ne yapmam gerekiyor? *Bilen biri yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef Bende EN son Rutiel Bittirdim PC formantladım Baktım Başa Atmış Birdahada Oynamadım Save Araştırdım bir şey Bulamadım
Kirmizi Rias Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 403 Çözümler 9 Yer School Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 bulut yedeklemenin açık olduğundan emin olun. ayrıca yönetici olarak başlatın Artı 0 Eksi