Alan Wake 2 texture yüklenmiyor

mMichaelMYERS

Hectopat
Yer
Haddonfield, Illinois
RAM
16 GB RAM.
Ekran kartı
GTX 1650 Super
İşlemci
Ryzen 3 3100
Sistemle ilgili midir bilmiyorum HDD'deydi SSD'ye attım hala aynı ne yapmak lazım hocalarım?
GTX 1650 Super.
Ryzen 3 3100.
16 GB RAM.

Ekran görüntüsü 2023-11-12 235450.png

Çözünürlük nedir ? 1650 super ile yüksek ayarlarda minimum 40 FPS mümkün değil. FSR ultra performansta mı oynuyorsunuz aldığınız performans değeri gayet iyi çünkü 1650 gibi bir kart ile.

VRAM yetersiz kalıyor muhtemelen çünkü yüksek detaylarda 6GB'dan fazla VRAM tüketiyor oyun. Ben de oyunu bitirdim herhangi bir doku sorunu ile karşılaşmadım. Oyun için SSD öneriliyor. SSD'ye atmak yerine SSD'ye tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.

Çözünürlük nedir? 1650 Super ile yüksek ayarlarda minimum 40 FPS mümkün değil. FSR Ultra performansta mı oynuyorsunuz aldığınız performans değeri gayet iyi çünkü 1650 gibi bir kart ile.

VRAM yetersiz kalıyor muhtemelen çünkü yüksek detaylarda 6 GB'dan fazla VRAM tüketiyor oyun. Ben de oyunu bitirdim herhangi bir doku sorunu ile karşılaşmadım. Oyun için SSD öneriliyor. SSD'ye atmak yerine SSD'ye tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.

FSR yazıyor sadece ve kapatamıyorum hiçbir şekilde. FSR nefret ettiğim bir şey görüntüyü çok bozuyor.

FSR yazıyor sadece ve kapatamıyorum hiçbir şekilde. FSR nefret ettiğim bir şey görüntüyü çok bozuyor.
Dediğim gibi muhtemelen ekran kartı Vram'inden kaynaklanıyor. Ayarlardan bütün detayları en düşüğe çektiğinizde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz ?

Ayar düşürüp deneyin. VRAM gibi duruyor.
1699836841043.png

Adamı sanki zorla Alan Wake yapmışlar gibi. Sanırım sistemin zamanının geçtiğini artık kabul etme vakti...

Ayar düşürüp deneyin. VRAM gibi duruyor.

1700094322741.png

Hocam görevde ilerleyebilmek için bunu açmam lazım kodu buldum ancak numaralar gözükmüyor dokuda asla yüklenmiyor ne yapmalıyım her şey en düşükte çözünürlüğü bile düşürdüm 1 saat bekledim ama asla yüklenmiyor. Bilgisayarı camdan aşağı atmama ramak kaldı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı