Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #11 Lartu dedi: Alan Wake 2 1. oyuna göre çok farklı. Genişletmek için tıkla... Mesela farklılıklar neler?
Lartu dedi: Alan Wake 2 1. oyuna göre çok farklı. Genişletmek için tıkla... Mesela farklılıklar neler?
Lartu Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 189 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #12 Salvador17 dedi: Mesela farklılıklar neler? Genişletmek için tıkla... Grafik olarak bu senenin en iyi oyunu ayrıca oyunun hikayesi ilkine göre çok iyi tek sıkıntısı oynanış o da bazı yerlerde sıkıntılı.
Salvador17 dedi: Mesela farklılıklar neler? Genişletmek için tıkla... Grafik olarak bu senenin en iyi oyunu ayrıca oyunun hikayesi ilkine göre çok iyi tek sıkıntısı oynanış o da bazı yerlerde sıkıntılı.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #13 Salvador17 dedi: Mesela farklılıklar neler? Genişletmek için tıkla... Hocam her ne kadar re serisini çok sevip 4 remake bitirsem de ilk oyunu ben de oynadım dediğiniz gibi gerçekten. Ama 2. oyunda çok daha farklı ve çok daha üst bir iş var
Salvador17 dedi: Mesela farklılıklar neler? Genişletmek için tıkla... Hocam her ne kadar re serisini çok sevip 4 remake bitirsem de ilk oyunu ben de oynadım dediğiniz gibi gerçekten. Ama 2. oyunda çok daha farklı ve çok daha üst bir iş var