runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 29 Aralık 2024 #1 Oyunun yeni çıkan DLC'si şu an indirimde, fiyatına değer mi?
YKKE ahmet yesevi Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Cevap vereceğim enisin video çekmesini bekliyorum onun yorumları genelde doğrur oluyor ama bence fena olmayabilir.
Cevap vereceğim enisin video çekmesini bekliyorum onun yorumları genelde doğrur oluyor ama bence fena olmayabilir.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 29 Aralık 2024 #3 YKKE ahmet yesevi dedi: Cevap vereceğim enisin video çekmesini bekliyorum onun yorumları genelde doğrur oluyor ama bence fena olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Onun bu DLC'ye özel video çekiceğini nereden biliyorsunuz?
YKKE ahmet yesevi dedi: Cevap vereceğim enisin video çekmesini bekliyorum onun yorumları genelde doğrur oluyor ama bence fena olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Onun bu DLC'ye özel video çekiceğini nereden biliyorsunuz?
YKKE ahmet yesevi Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #4 runawayjd dedi: Onun bu DLC'ye özel video çekiceğini nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hissediyorum.
runawayjd dedi: Onun bu DLC'ye özel video çekiceğini nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hissediyorum.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 29 Aralık 2024 #5 YKKE ahmet yesevi dedi: Hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Tanışıyor musunuz hocam? Lütfen iletin. Piyasada kazıklanan oluyor.
YKKE ahmet yesevi dedi: Hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Tanışıyor musunuz hocam? Lütfen iletin. Piyasada kazıklanan oluyor.
Doğukan Kerem Yılmaz Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #6 runawayjd dedi: Tanışıyor musunuz hocam? Lütfen iletin. Piyasada kazıklanan oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce tanışıyor gibi gözüküyor mu?
runawayjd dedi: Tanışıyor musunuz hocam? Lütfen iletin. Piyasada kazıklanan oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce tanışıyor gibi gözüküyor mu?
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 29 Aralık 2024 #7 Doğukan Kerem Yılmaz dedi: Hocam sizce tanışıyor gibi gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizce ciddiye alıyorum gibi gözüküyor mu?
Doğukan Kerem Yılmaz dedi: Hocam sizce tanışıyor gibi gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizce ciddiye alıyorum gibi gözüküyor mu?
Doğukan Kerem Yılmaz Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #8 runawayjd dedi: Sizce ciddiye alıyorum gibi gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 29 Aralık 2024 #9 Doğukan Kerem Yılmaz dedi: Gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm adına.
Doğukan Kerem Yılmaz Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #10 runawayjd dedi: Üzüldüm adına. Genişletmek için tıkla... Efe öz.