nonameaccount Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 344 4 Ekim 2015 #21 O suratı hiç ciddiye alamadım hocam kabız gibi duruyordu
KS KS N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #22 nonameaccount dedi: O suratı hiç ciddiye alamadım hocam kabız gibi duruyordu Eki Görüntüle 108681 Genişletmek için tıkla... 2001 yılının şartlarına göre öyle modelleyebilmişler. Ama ikinci oyunda biraz daha sert bir tip vardı. Timothy Gibbs. Maxi seslendiren kişi ise James Mccaffrey. Oldukça sert ve kalın bir sesi var adamın.
nonameaccount dedi: O suratı hiç ciddiye alamadım hocam kabız gibi duruyordu Eki Görüntüle 108681 Genişletmek için tıkla... 2001 yılının şartlarına göre öyle modelleyebilmişler. Ama ikinci oyunda biraz daha sert bir tip vardı. Timothy Gibbs. Maxi seslendiren kişi ise James Mccaffrey. Oldukça sert ve kalın bir sesi var adamın.
nonameaccount Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 344 4 Ekim 2015 #23 Çok güzel bir sohbet oldu hocam, dahada devam etmek isterdim ama bir yönetici gelip bizi banlarsa suratımızın Max Payne'e benzeyeceğinden eminim
Çok güzel bir sohbet oldu hocam, dahada devam etmek isterdim ama bir yönetici gelip bizi banlarsa suratımızın Max Payne'e benzeyeceğinden eminim
KS KS N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #24 nonameaccount dedi: Çok güzel bir sohbet oldu hocam, dahada devam etmek isterdim ama bir yönetici gelip bizi banlarsa suratımızın Max Payne'e benzeyeceğinden eminim Genişletmek için tıkla... Doğru hocam. Keşke özel mesaj olsaydı.
nonameaccount dedi: Çok güzel bir sohbet oldu hocam, dahada devam etmek isterdim ama bir yönetici gelip bizi banlarsa suratımızın Max Payne'e benzeyeceğinden eminim Genişletmek için tıkla... Doğru hocam. Keşke özel mesaj olsaydı.
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2015 #25 Yukarıdaki Max Payne' deki adama çok benziyor.
KS KS N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2015 #26 Blecade dedi: Yukarıdaki Max Payne' deki adama çok benziyor. Genişletmek için tıkla... O zaten aktör. Max Payne ve Alan Wake'in yazarı ilk resimdeki ekşi suratlı Sam Lake. Gerçekten bu adamın kalemine hayranlık duymamak elde değil.
Blecade dedi: Yukarıdaki Max Payne' deki adama çok benziyor. Genişletmek için tıkla... O zaten aktör. Max Payne ve Alan Wake'in yazarı ilk resimdeki ekşi suratlı Sam Lake. Gerçekten bu adamın kalemine hayranlık duymamak elde değil.