Çözüldü Alan Wake Türkçe Yama Karakter Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu yamadan ilk önce setup ile kurup sonradan güncellemesini gerekli klasöre atarsanız sorununuz çözülür.

Sağ olun sorunu çözdüm.
Tamindir'in sitesinden Alan Wake Türkçe Yama V1.0 indirince türkçe karakter sorunu kalmadı.
Konu kapanabilir.
Tamindir sitesi:Alan Wake Türkçe Yama
Bu yamadan ilk önce setup ile kurup sonradan güncellemesini gerekli klasöre atarsanız sorununuz çözülür.

Sağ olun sorunu çözdüm.
Tamindir'in sitesinden Alan Wake Türkçe Yama V1.0 indirince türkçe karakter sorunu kalmadı.
Konu kapanabilir.
Tamindir sitesi:Alan Wake Türkçe Yama

Çözüm
Arkadaşlar Epic Games Üzerinden oyunu orijinal olarak aldım ve kurdum.
İngilizce'den Türkçe yamayı indirdim kurdum lakin Türkçe yama karakter sorunu var.
Mesela düşünüyorum yerine düyünüyorum geliyor.
Ne yapacağım?
Arkadaşlar Epic Games Üzerinden oyunu orijinal olarak aldım ve kurdum.
İngilizce'den Türkçe yamayı indirdim kurdum lakin Türkçe yama karakter sorunu var.
Mesela düşünüyorum yerine düyünüyorum geliyor.
Ne yapacağım?
türkçe yamayı bende indirdim kurdum ama bir türlü türkçe alt yazı eklenmedi orjinalindeki gibi devam ediyor oyun lütfen nasıl kurulum yapacağımı anlatırmısınız banada

türkçe yamayı bende indirdim kurdum ama bir türlü türkçe alt yazı eklenmedi orjinalindeki gibi devam ediyor oyun lütfen nasıl kurulum yapacağımı anlatırmısınız banada
Hocam geç cevap yazıyorum ama kusuruma bakmayın ekran kartı ile ilgili sorunlarım vardı onlarla uğraştım.
Senin dediğine gelirsek:
Oyun türkçe ama altyazılar yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı