Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #1 Fake a Smile'ın klibi ve şarkısı yayınlandı, sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fake a Smile'ın klibi ve şarkısı yayınlandı, sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 22 Şubat 2021 #2 Tam gece dinlemelik olmus.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Film gibi klip olmuş. Müziği de klibi kadar harika.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 15 Mart 2021 #4 Sosyal'de gizli bir örgüt gibi geziyoruz yalnız fark ettiniz mi Hepimizde Alan Walker profil fotoğrafı olunca tuhaf hissettim Ha bu arada şarkı efsane. Hele ki ASUS ROG reklamı daha da efsaneydi.
Sosyal'de gizli bir örgüt gibi geziyoruz yalnız fark ettiniz mi Hepimizde Alan Walker profil fotoğrafı olunca tuhaf hissettim Ha bu arada şarkı efsane. Hele ki ASUS ROG reklamı daha da efsaneydi.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #5 Enes3078 dedi: Sosyal'de gizli bir örgüt gibi geziyoruz yalnız, fark ettiniz mi? Hepimizde Alan Walker profil fotoğrafı olunca tuhaf hissettim Ha, bu arada şarkı efsane. Hele ki ASUS ROG reklamı daha da efsaneydi. Genişletmek için tıkla... ROG reklamı, her ne kadar ASUS'la alakası olmasa da bayağı iyiydi. Bu arada Enes hocam, sizden aldığım linki size geri atayım. Tekrar izlersiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Enes3078 dedi: Sosyal'de gizli bir örgüt gibi geziyoruz yalnız, fark ettiniz mi? Hepimizde Alan Walker profil fotoğrafı olunca tuhaf hissettim Ha, bu arada şarkı efsane. Hele ki ASUS ROG reklamı daha da efsaneydi. Genişletmek için tıkla... ROG reklamı, her ne kadar ASUS'la alakası olmasa da bayağı iyiydi. Bu arada Enes hocam, sizden aldığım linki size geri atayım. Tekrar izlersiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 15 Mart 2021 #6 Enes3078 dedi: Sosyal'de gizli bir örgüt gibi geziyoruz yalnız fark ettiniz mi Hepimizde Alan Walker profil fotoğrafı olunca tuhaf hissettim Ha bu arada şarkı efsane. Hele ki ASUS ROG reklamı daha da efsaneydi. Genişletmek için tıkla... Aynen, küçük bir örgütüz. Ama ileride büyüyeceğiz. ASUS ROG reklamı güzeldi, lyrics videosunu da bayıldım.
Enes3078 dedi: Sosyal'de gizli bir örgüt gibi geziyoruz yalnız fark ettiniz mi Hepimizde Alan Walker profil fotoğrafı olunca tuhaf hissettim Ha bu arada şarkı efsane. Hele ki ASUS ROG reklamı daha da efsaneydi. Genişletmek için tıkla... Aynen, küçük bir örgütüz. Ama ileride büyüyeceğiz. ASUS ROG reklamı güzeldi, lyrics videosunu da bayıldım.
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 15 Mart 2021 #7 Zaqu dedi: Fake a Smile'ın klibi ve şarkısı yayınlandı, sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben çok beğendim açıkçası.
Zaqu dedi: Fake a Smile'ın klibi ve şarkısı yayınlandı, sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben çok beğendim açıkçası.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 15 Mart 2021 #8 Bir de Alan Türkiye'de konser yapsa var ya. Etraf Türk Walker dolar.
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 15 Mart 2021 #9 Zaqu dedi: Bir de Alan Türkiye'de konser yapsa var ya. Etraf Türk Walker dolar. Genişletmek için tıkla... Hemde nasıl.
Zaqu dedi: Bir de Alan Türkiye'de konser yapsa var ya. Etraf Türk Walker dolar. Genişletmek için tıkla... Hemde nasıl.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 15 Mart 2021 #10 Zaqu dedi: Bir de Alan, Türkiye'de konser yapsa var ya. Etraf Türk Walker dolar. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir. Öyle bir şey olursa bana bilet sözü olan tanıdıklarım da var. Umarım artık gelir...
Zaqu dedi: Bir de Alan, Türkiye'de konser yapsa var ya. Etraf Türk Walker dolar. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir. Öyle bir şey olursa bana bilet sözü olan tanıdıklarım da var. Umarım artık gelir...