Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 26 Ağustos 2021 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #12 sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benden günah gitti. Genişletmek için tıkla... Az küfür etmedim şu alarm sesine, sabahın 6'sında okula kalkıyordum. Güzeldir öneririm.
sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benden günah gitti. Genişletmek için tıkla... Az küfür etmedim şu alarm sesine, sabahın 6'sında okula kalkıyordum. Güzeldir öneririm.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.251 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 8 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 26 Ağustos 2021 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Reiichi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 383 Yer Ohio 26 Ağustos 2021 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ağustos 2021 #15 Liberte Sergen dedi: Az küfür etmedim şu alarm sesine, sabahın 6'sında okula kalkıyordum. Genişletmek için tıkla... Sabahın köründe o sesi duyunca fenalık geliyordu hele kışın pazartesi sabahı. @480853 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Liberte Sergen dedi: Az küfür etmedim şu alarm sesine, sabahın 6'sında okula kalkıyordum. Genişletmek için tıkla... Sabahın köründe o sesi duyunca fenalık geliyordu hele kışın pazartesi sabahı. @480853 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 27 Ağustos 2021 #16 Buyurun hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyurun hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.492 Makaleler 3 Çözümler 58 27 Ağustos 2021 #17 480853 dedi: Alarm sesi istiyorum şarkı değil, komik değil bu arada. Genişletmek için tıkla... Komik olsun diye yapmıyoruz, uyanmak için alarm istemişsiniz; ben de size kesip alarm yapabileceğiniz bir müzik attım. Kullanacağınız alarmların sizi uyandırması çok zor, hepsi düşük tempoda yapılmış şeyler.
480853 dedi: Alarm sesi istiyorum şarkı değil, komik değil bu arada. Genişletmek için tıkla... Komik olsun diye yapmıyoruz, uyanmak için alarm istemişsiniz; ben de size kesip alarm yapabileceğiniz bir müzik attım. Kullanacağınız alarmların sizi uyandırması çok zor, hepsi düşük tempoda yapılmış şeyler.