Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 18 Eylül 2020 #121 349398 dedi: Çoğu konuda rastladığım bilgili biri. İsmini dümdüz Alavar diye okuyan tek ben miyim? Genişletmek için tıkla... "Ala dabulyu ar" diye okumayan bizden değildir.
349398 dedi: Çoğu konuda rastladığım bilgili biri. İsmini dümdüz Alavar diye okuyan tek ben miyim? Genişletmek için tıkla... "Ala dabulyu ar" diye okumayan bizden değildir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #122 Clarence Morrow dedi: "Ala dabulyu ar" diye okumayan bizden değildir. Genişletmek için tıkla... A lı a dabulu re. Ama bence bunu @acv'a soralım. Yoksa, belki de (Âlâ war) anlamına geliyor olabilir.
Clarence Morrow dedi: "Ala dabulyu ar" diye okumayan bizden değildir. Genişletmek için tıkla... A lı a dabulu re. Ama bence bunu @acv'a soralım. Yoksa, belki de (Âlâ war) anlamına geliyor olabilir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Eylül 2020 #123 @Seradotwav Yav sen yanlış anlamışsın. İsmim o anlama gelmiyor, sil onu arşivden sil. Bir de arşivlemiş, sapığa bak
@Seradotwav Yav sen yanlış anlamışsın. İsmim o anlama gelmiyor, sil onu arşivden sil. Bir de arşivlemiş, sapığa bak
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #124 Samotne Ciasteczka dedi: @Seradotwav Yav sen yanlış anlamışsın. İsmim o anlama gelmiyor, sil onu arşivden sil. Bir de arşivlemiş, sapığa bak Genişletmek için tıkla... Seviyorum abi seni.
Samotne Ciasteczka dedi: @Seradotwav Yav sen yanlış anlamışsın. İsmim o anlama gelmiyor, sil onu arşivden sil. Bir de arşivlemiş, sapığa bak Genişletmek için tıkla... Seviyorum abi seni.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 18 Eylül 2020 #125 Merak ettim şimdi. 10 beğeni karşılığında açıklasanız?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #126 Clarence Morrow dedi: Merak ettim şimdi. 10 beğeni karşılığında açıklasanız? Genişletmek için tıkla... 30 beğenide açıklarım.
Clarence Morrow dedi: Merak ettim şimdi. 10 beğeni karşılığında açıklasanız? Genişletmek için tıkla... 30 beğenide açıklarım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Eylül 2020 #127 Clarence Morrow dedi: Merak ettim şimdi. 10 beğeni karşılığında açıklasanız? Genişletmek için tıkla... 30 beğeniye gerek yok açıklayayım. Bir hocamız Techno yazmış çeviriye sonra çıkan çeviriyi ''Penis'' imiş. Ekran görüntüsü atmış. Sonra ne olduğunu sen biliyorsun :=) Neyse, Ban Hammer geliyor. Konu kaymadan kaçayım.
Clarence Morrow dedi: Merak ettim şimdi. 10 beğeni karşılığında açıklasanız? Genişletmek için tıkla... 30 beğeniye gerek yok açıklayayım. Bir hocamız Techno yazmış çeviriye sonra çıkan çeviriyi ''Penis'' imiş. Ekran görüntüsü atmış. Sonra ne olduğunu sen biliyorsun :=) Neyse, Ban Hammer geliyor. Konu kaymadan kaçayım.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #128 @acv artık bence sorulara cevap ver ha? Konu senin konun. Yani şimdi bu de verirdim de... Senin cevaplaman daha doğru olur. : )
@acv artık bence sorulara cevap ver ha? Konu senin konun. Yani şimdi bu de verirdim de... Senin cevaplaman daha doğru olur. : )
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 18 Eylül 2020 #129 Samotne Ciasteczka dedi: 30 beğeniye gerek yok açıklayayım. Bir hocamız Techno yazmış çeviriye sonra çıkan çeviriyi ''Penis'' imiş. Ekran görüntüsü atmış. Sonra ne olduğunu sen biliyorsun :=) Neyse, Ban Hammer geliyor. Konu kaymadan kaçayım. Genişletmek için tıkla... Element uydurmak diye bir tabir var, tamamını yazmadım. Onu tam anlamıyla yapmış.
Samotne Ciasteczka dedi: 30 beğeniye gerek yok açıklayayım. Bir hocamız Techno yazmış çeviriye sonra çıkan çeviriyi ''Penis'' imiş. Ekran görüntüsü atmış. Sonra ne olduğunu sen biliyorsun :=) Neyse, Ban Hammer geliyor. Konu kaymadan kaçayım. Genişletmek için tıkla... Element uydurmak diye bir tabir var, tamamını yazmadım. Onu tam anlamıyla yapmış.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 18 Eylül 2020 #130 Cinsiyetim erkek : ) Seradotwav dedi: @Alawar'a soralım. Genişletmek için tıkla... Aksansız ve düz bir şekilde okuyorum. @Jang Geum'un Danji Yemeği Neden olmasın
Cinsiyetim erkek : ) Seradotwav dedi: @Alawar'a soralım. Genişletmek için tıkla... Aksansız ve düz bir şekilde okuyorum. @Jang Geum'un Danji Yemeği Neden olmasın