Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 18 Eylül 2020 #151 Tyrant dedi: Some photos taken before disaster..."Screen shotını atmışım gibi düşünün pls." Genişletmek için tıkla... Okuyunca aklıma bu geldi, tam olarak karşılıyor sözü.
Tyrant dedi: Some photos taken before disaster..."Screen shotını atmışım gibi düşünün pls." Genişletmek için tıkla... Okuyunca aklıma bu geldi, tam olarak karşılıyor sözü.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Eylül 2020 #152 @Seradotwav Yıllar yıllar önce, küçük bir Linus varmış. Kendisi biriktirdiği harçlığı ile Athlon XP sistem toplamış. Sonra mutlu mesut yaşamışlar. (Linus, LinusTechTips'den.) Ben napıyorum şu an ya. Neyse, ben kaçtııııım.
@Seradotwav Yıllar yıllar önce, küçük bir Linus varmış. Kendisi biriktirdiği harçlığı ile Athlon XP sistem toplamış. Sonra mutlu mesut yaşamışlar. (Linus, LinusTechTips'den.) Ben napıyorum şu an ya. Neyse, ben kaçtııııım.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #153 acv dedi: Bendim. O zamanlar biraz büyük gösterdiğim doğrudur. Genişletmek için tıkla... O fotoğraf kesinlikle kız fotoğrafı ve sen de kız olarak bilinmek istemediğin için şu an erkeğim diyorsun! Lütfen öyle söyle... Samotne Ciasteczka dedi: @Seradotwav Yıllar yıllar önce, küçük bir Linus varmış. Kendisi biriktirdiği harçlığı ile Athlon XP sistem toplamış. Sonra mutlu mesut yaşamışlar. (Linus, LTT'den.) Ben napıyorum şu an ya. Neyse, ben kaçtııııım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Çok yardımcı oldunuz fakat Linus diyince @acv'ın blog girdisi geldi aklıma, daha da efkarlandım...
acv dedi: Bendim. O zamanlar biraz büyük gösterdiğim doğrudur. Genişletmek için tıkla... O fotoğraf kesinlikle kız fotoğrafı ve sen de kız olarak bilinmek istemediğin için şu an erkeğim diyorsun! Lütfen öyle söyle... Samotne Ciasteczka dedi: @Seradotwav Yıllar yıllar önce, küçük bir Linus varmış. Kendisi biriktirdiği harçlığı ile Athlon XP sistem toplamış. Sonra mutlu mesut yaşamışlar. (Linus, LTT'den.) Ben napıyorum şu an ya. Neyse, ben kaçtııııım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Çok yardımcı oldunuz fakat Linus diyince @acv'ın blog girdisi geldi aklıma, daha da efkarlandım...
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 18 Eylül 2020 #154 acv dedi: Cinsiyetim erkek : ) Aksansız ve düz bir şekilde okuyorum. @Jang Geum'un Danji Yemeği Neden olmasın Genişletmek için tıkla... Kusura bakma Tuğberk abla sen kızsın. Yani Sosyal içinde böyle. InShot_20200918_215910552.mp4 Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk
acv dedi: Cinsiyetim erkek : ) Aksansız ve düz bir şekilde okuyorum. @Jang Geum'un Danji Yemeği Neden olmasın Genişletmek için tıkla... Kusura bakma Tuğberk abla sen kızsın. Yani Sosyal içinde böyle. InShot_20200918_215910552.mp4 Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #155 Guthwine dedi: Kusura bakma Tuğberk abla sen kızsın. Yani Sosyal içinde böyle. InShot_20200918_215910552.mp4 Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Genişletmek için tıkla... Video çok uymuş ve harika olmuş.
Guthwine dedi: Kusura bakma Tuğberk abla sen kızsın. Yani Sosyal içinde böyle. InShot_20200918_215910552.mp4 Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Genişletmek için tıkla... Video çok uymuş ve harika olmuş.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #156 vermillionp2 dedi: Video çok uymuş ve harika olmuş. Genişletmek için tıkla... Bu yorumun videodan daha fazla beğeni alması ayrı bir harikalık.
vermillionp2 dedi: Video çok uymuş ve harika olmuş. Genişletmek için tıkla... Bu yorumun videodan daha fazla beğeni alması ayrı bir harikalık.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 18 Eylül 2020 #157 Seradotwav dedi: Bu yorumun videodan daha fazla beğeni alması ayrı bir harikalık. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim. İlk defa böyle bir çelişki yaşıyorum.
Seradotwav dedi: Bu yorumun videodan daha fazla beğeni alması ayrı bir harikalık. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim. İlk defa böyle bir çelişki yaşıyorum.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 19 Eylül 2020 #158 Seviyorum bu arkadaşı. Deniz kızı resmini değiştirmesini merak ediyorum.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 19 Eylül 2020 #159 TheYOLA dedi: Deniz kızı resmini değiştirmesini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım Jennifer'i kastediyorsunuz?
TheYOLA dedi: Deniz kızı resmini değiştirmesini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım Jennifer'i kastediyorsunuz?
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 19 Eylül 2020 #160 Bu. Resimlerinizin kalitesini arttırıyorum - Technopat Sosyal