706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 12 Eylül 2020 #31 Lipton çayı seven bir ablamızdır, konu dışında takılır genelde, kendisini severim, nedense bana sıcak geliyor şimdi kullandığı profil fotoğrafında da gülüyor zaten, ruhumuz benziyor abla @Alawar
Lipton çayı seven bir ablamızdır, konu dışında takılır genelde, kendisini severim, nedense bana sıcak geliyor şimdi kullandığı profil fotoğrafında da gülüyor zaten, ruhumuz benziyor abla @Alawar
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #32 Eski adı *** olan bir ablamızmış Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 12 Eylül 2020 #33 Jira dedi: Eski adı *** olan bir ablamızmış. Genişletmek için tıkla... Eskisini nasıl gördünüz hocam, profili kapalı ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Jira dedi: Eski adı *** olan bir ablamızmış. Genişletmek için tıkla... Eskisini nasıl gördünüz hocam, profili kapalı ?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 12 Eylül 2020 #34 BalikŞuşişi dedi: Eskisini nasıl gördünüz hocam, profili kapalı ? Genişletmek için tıkla... Eski mesajlar... Sürprizbozan: Bozulan Büyü Eski mesajlara gidin ve kişinin yazdığı mesajı alıntılayarak yazılan mesaja bakın. Eski isim orada yazıyordur.
BalikŞuşişi dedi: Eskisini nasıl gördünüz hocam, profili kapalı ? Genişletmek için tıkla... Eski mesajlar... Sürprizbozan: Bozulan Büyü Eski mesajlara gidin ve kişinin yazdığı mesajı alıntılayarak yazılan mesaja bakın. Eski isim orada yazıyordur.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 12 Eylül 2020 #35 KlaSinq dedi: Eski mesajlar... Genişletmek için tıkla... Vay be. Yeni bir şey fark ettim. Sağ ol. Artık Alawar abla. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
KlaSinq dedi: Eski mesajlar... Genişletmek için tıkla... Vay be. Yeni bir şey fark ettim. Sağ ol. Artık Alawar abla.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Eylül 2020 #36 BalikŞuşişi dedi: Eskisini nasıl gördünüz hocam, profili kapalı ? Genişletmek için tıkla... "Minecraft oynuyor musunuz?" Diye bir konuda ismini yazmıştı. (Bile bile değil).
BalikŞuşişi dedi: Eskisini nasıl gördünüz hocam, profili kapalı ? Genişletmek için tıkla... "Minecraft oynuyor musunuz?" Diye bir konuda ismini yazmıştı. (Bile bile değil).
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #37 Kötü bir şey demedim yahu, niye alınıyorsun? BalikSushisi dedi: Eskisini nasıl gördünüz hocam profili kapalı Genişletmek için tıkla... Büyücüyüm ben.
Kötü bir şey demedim yahu, niye alınıyorsun? BalikSushisi dedi: Eskisini nasıl gördünüz hocam profili kapalı Genişletmek için tıkla... Büyücüyüm ben.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 12 Eylül 2020 #38 BalikSushisi dedi: Vay be. Yeni bir şey fark ettim. Sağ ol. Artık Alawar abla **** oldu. Genişletmek için tıkla... Some "kurabiyeler, abi oldu" problems... Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
BalikSushisi dedi: Vay be. Yeni bir şey fark ettim. Sağ ol. Artık Alawar abla **** oldu. Genişletmek için tıkla... Some "kurabiyeler, abi oldu" problems...
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 12 Eylül 2020 #39 Jira dedi: Kötü bir şey demedim yahu, niye alınıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok canım ne alınması, emoji eksik. Kullanıcı adımdı zaten. Bi’ aralar ters döndü hatta.
Jira dedi: Kötü bir şey demedim yahu, niye alınıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok canım ne alınması, emoji eksik. Kullanıcı adımdı zaten. Bi’ aralar ters döndü hatta.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 12 Eylül 2020 #40 Alawar dedi: Yok canım ne alınması, emoji eksik. Kullanıcı adımdı zaten. Bir’ aralar ters döndü hatta. Genişletmek için tıkla... Bi'de Manisa'lı Quaresmayı atlamayalım.  Sürprizbozan Nolur yanlış anlaşılmasın, nolur yanlış anlaşılmasın, nolur yanlış anlaşılmasın.
Alawar dedi: Yok canım ne alınması, emoji eksik. Kullanıcı adımdı zaten. Bir’ aralar ters döndü hatta. Genişletmek için tıkla... Bi'de Manisa'lı Quaresmayı atlamayalım.  Sürprizbozan Nolur yanlış anlaşılmasın, nolur yanlış anlaşılmasın, nolur yanlış anlaşılmasın.