Alaylı iç mimarlık yapılır mı?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben Unreal Engine'de olmak üzere bayağı bir modelleme programı ve render ve eş zamanlı render motoru kullanıyorum. Mimari ve içmimari konusunda hiç umulmadık noktalara geldim. YouTube'da Instagram'da bayağı bir beğeni takipçi de kazandım.

Şimdi bir firmadan içmimari bölümünde çalışmak için teklif geldi de ben bu işin okulunu okumadım. Sadece tasarım gücüm ve programlara yetkinliğim iyi bu konuda.

Akademik olarak bilgim yok dedim, gel konuşuruz zamanla öğrenirsin onlar teferruat zaten, bize önemli olan tasarım ve görselleştirme gerekli dedi. Var mı bu şekilde çalışan? Piyasaya girsem sudan çıkmış balığa mı dönerim? yoksa programlar konusundaki bilgime ve tasarıma olan güvenim sayesinde bir şeyler yapabilir miyim?

Yani freelance de iş yaptım tabii fakat kat planı vs ölçek hesaplamalar şeklinde değil. Var mı bu konularla ilgili olan? Tasarım ve görselleştirme dışında nelere yoğunlaşmam gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…