H huseyincanatac Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 33 9 Temmuz 2022 #1 Alaylı yazılımcı kendini geliştirerek ASELSAN baykar Roketsan gibi yerlere girebilir mi? Yoksa üniversite mi bitirmek lazım?
Alaylı yazılımcı kendini geliştirerek ASELSAN baykar Roketsan gibi yerlere girebilir mi? Yoksa üniversite mi bitirmek lazım?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 9 Temmuz 2022 #2 Üniversite bitirmek lazım diye biliyorum. ASELSAN ve Roketsan sitesinde işe alma koşullarında ünv. Mezuniyet derece puanı istiyordu. https://www.aselsan.com.tr/tr/kariyer/aselsanli-olmak/ise-alim-kriterlerimiz
Üniversite bitirmek lazım diye biliyorum. ASELSAN ve Roketsan sitesinde işe alma koşullarında ünv. Mezuniyet derece puanı istiyordu. https://www.aselsan.com.tr/tr/kariyer/aselsanli-olmak/ise-alim-kriterlerimiz
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.701 Makaleler 1 Çözümler 81 9 Temmuz 2022 #3 Hayir. Turkiye tabi burasi, dayi varsa mumkun.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 9 Temmuz 2022 #4 bitwise dedi: Hayir. Türkiye tabii burasi, dayi varsa mumkun. Genişletmek için tıkla... ASELSAN ve ROKETSAN gibi kurumlarda torpil yoktur bence hocam. Sonuçta askeri silah mühendislik araçları yazılımları üretiliyor.
bitwise dedi: Hayir. Türkiye tabii burasi, dayi varsa mumkun. Genişletmek için tıkla... ASELSAN ve ROKETSAN gibi kurumlarda torpil yoktur bence hocam. Sonuçta askeri silah mühendislik araçları yazılımları üretiliyor.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Temmuz 2022 #5 Yeniçocuk dedi: ASELSAN ve ROKETSAN gibi kurumlarda torpil yoktur bence hocam. Sonuçta askeri silah mühendislik araçları yazılımları üretiliyor. Genişletmek için tıkla... Torpil vardır ama herkese yoktur. İşlerden anlayan birine torpil vardır diye düşünüyorum.
Yeniçocuk dedi: ASELSAN ve ROKETSAN gibi kurumlarda torpil yoktur bence hocam. Sonuçta askeri silah mühendislik araçları yazılımları üretiliyor. Genişletmek için tıkla... Torpil vardır ama herkese yoktur. İşlerden anlayan birine torpil vardır diye düşünüyorum.