Alaylı yazılımcı

Wongvangs

Hectopat
Arkadaşlar yazılımcı olmak için illaki yazılım, bilgisayar mühendisliği gibi lisans programlarından mezun olmak mı gerekir EA bölümündenim sayisaldan hazırlanmak istemiyorum en azından alakalı bölüm olarak YBS okusam ne olur muhendislik alanlarından mezun olanların diğer alakasız bölümlerdeki yazilimcilara göre çok artısı var mıdır?

Yazılımcı olmak için bir yerden mezun olmak şart değil fakat iş bulmaya çalıştığınızda çoğu yerde diploma sıkıntısı çekeceksinizdir. Sistem böyle maalesef.

Çoğunlukla; "Kendini anlat, bakalım beni ikna edebilecek misin?" demesi muhtemel işveren ile aranızda bir IK katmanı olacaktır. Siz "gık" diyemeden üzerinizi çizecek bir IK katmanı.

Mahallede kendi aralarında sokakta top oynayanlara alaylı futfolcu desek, kendilerine transfer teklifinde bulunmaya gelen birileri olur mu? Bunun gibi bir şey işte.

Hocam o zaman şöyle yapın. Bilgisayar programcılığı okuyun ardından DGS ile PC mühendisliğine geçiş yaparsınız.(benim alanımda EA ama YBS okumak pek mantıklı gelmedi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…