okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 10 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar halihazırda Kuveyt Türk sağlam kart kullanıyorum. Faizsiz bankaların kredi kartı önceliğim. Albaraka World klasik kartı almayı düşünüyorum nasıldır? Taksit özelliği var mı? Tüm world üye işyerlerinde geçerli midir? Aidatı var mıdır?
Arkadaşlar halihazırda Kuveyt Türk sağlam kart kullanıyorum. Faizsiz bankaların kredi kartı önceliğim. Albaraka World klasik kartı almayı düşünüyorum nasıldır? Taksit özelliği var mı? Tüm world üye işyerlerinde geçerli midir? Aidatı var mıdır?
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 İlla katılım bankası olacaksa Türkiye Finans Happy Card daha mantıklı sanki. Bonus işyeri ve kampanyaları World'e göre daha fazla. Albaraka'da aidat yokken, Türkiye Finans'takijde var diye biliyorum.
İlla katılım bankası olacaksa Türkiye Finans Happy Card daha mantıklı sanki. Bonus işyeri ve kampanyaları World'e göre daha fazla. Albaraka'da aidat yokken, Türkiye Finans'takijde var diye biliyorum.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 12 Temmuz 2022 #3 okan04 dedi: Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Albaraka’ya özel bazı kampanyalar güzel oluyor ama Yapı Kredi’deki çeşitlilik yok. Bunun yerine World Eko’yu veya ikisini de almanız daha iyi olur. okan04 dedi: Taksit özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, taksit yapılabiliyor. okan04 dedi: Tüm World üye iş yerlerinde geçerli midir? Genişletmek için tıkla... Bazı iş yerlerinde VakıfBank, Anadolubank ve Albaraka kredi kartları hariç tutulabiliyor. Belirli kampanyalar da olmayabiliyor. okan04 dedi: Aidatı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Albaraka kredi kartlarından artık aidat alınmıyor.
okan04 dedi: Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Albaraka’ya özel bazı kampanyalar güzel oluyor ama Yapı Kredi’deki çeşitlilik yok. Bunun yerine World Eko’yu veya ikisini de almanız daha iyi olur. okan04 dedi: Taksit özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, taksit yapılabiliyor. okan04 dedi: Tüm World üye iş yerlerinde geçerli midir? Genişletmek için tıkla... Bazı iş yerlerinde VakıfBank, Anadolubank ve Albaraka kredi kartları hariç tutulabiliyor. Belirli kampanyalar da olmayabiliyor. okan04 dedi: Aidatı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Albaraka kredi kartlarından artık aidat alınmıyor.