Çözüldü Albert camus yabancı hangi kitaptan okunmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

e417

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522431048
Merhaba. Bu iki kitabın farkı tam olarak nedir? İkisi de tam metin mi diye sorayım ilk başta. Nitekim yeşil olan 110 sayfa civarı iken siyah olanı bir e-ticaret sitesinde 400 sayfa diye eklemişler. Yanlış mı girilmiş acaba? Yorumlarınız nelerdir?

Çözüm
Bana ikisi de aynı gibi geldi. Ben siyah kapak olandan okumuştum. En iyi giriş cümlelerinden birisi bu kitapta bence.
Düzletme: Siyah kapaklı kitap da 110 sayfa civarı.
Yorumları genel olarak olumlu bir kitap zaten. Kısa bir vade de okuma planımda. Ayrıca ifade de ettiğiniz üzere 110 sayfa imiş. Az önce yayınevinden aldığım teyit neticesinde her ikisinin de tam metin olduğunu söyleyebilirim. Tek farkı çevirmenlerinin başka olmasıymış. İleride kafasında soru işareti olacak olanlar için not düşmüş olalım. Bilgi için de teşekkürler hocam.
Bana ikisi de aynı gibi geldi. Ben siyah kapak olandan okumuştum. En iyi giriş cümlelerinden birisi bu kitapta bence.

Yorumları genel olarak olumlu bir kitap zaten. Kısa bir vade de okuma planımda. Ayrıca ifade de ettiğiniz üzere 110 sayfa imiş. Az önce yayınevinden aldığım teyit neticesinde her ikisinin de tam metin olduğunu söyleyebilirim. Tek farkı çevirmenlerinin başka olmasıymış. İleride kafasında soru işareti olacak olanlar için not düşmüş olalım. Bilgi için de teşekkürler hocam.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…