Alberto Sego markası güvenilir mi?

Daha fazla  
Alberto Sego markasından parfüm almak istiyorum ancak alacağım parfümün koku ve yayılım olarak nasıl olduğu hakkında hiçbir bilgim yok çevremde kullananda görmedim duymadım alacağım parfümün muadili blue de Channel.

Güvenilirlik acisindan güvenilir, dolandirilma mevzusu yok. Ben oradan homme intense, aventus ve le beau muadillerini almistim. Koku olarak başarılılar acikcasi, mad muadillerinden daha iyiydi Alberto segonun kokuları. Yayılımi 4-5 saat civarları oluyor benim tenimde.
Parfümden parfüme değişiyor bu olay zaten.

Sabah 8 gibi sıkıyorum genelde ve akşam 8 de hala kokunun geldiğini söylemişti annem yanıma çok yaklaştığında.

Güvenilirlik acisindan güvenilir, dolandirilma mevzusu yok. Ben oradan homme intense, aventus ve Le Beau muadillerini almistim. Koku olarak başarılılar açıkçası, mad muadillerinden daha iyiydi Alberto Sego'nun kokuları. Yayılımi 4-5 saat civarları oluyor benim tenimde.
Parfümden parfüme değişiyor bu olay zaten.

Sabah 8 gibi sıkıyorum genelde ve akşam 8 de hala kokunun geldiğini söylemişti annem yanıma çok yaklaştığında.

Peki blue de channel alınır mı? Hocam denediniz mi?

Bargello muadilini kullanmıştım onun, ferah bir kokusu var. Klasikleşmiş bir koku zaten kör alıma uygun bence. Kaliciligi çok iyi değildi bargello muadilinin, açılışı da biraz kolonyayi andırıyordu.

Amcam Almanya'da yaşıyor benim yaşadığım şehre her sene gelir ve ilk geldiğinde Bugatti denen bir alman parfümü vardı çok güzel kokuyordu aynı notaları Acqua Di Gio Profumo'da buldum sanırım Alberto Sego'dan profumo alacağım. Sorularımı cevapladığın için teşekkürler.

Bleu de Chanel ve Acqua di Gio Profumo muadil tarafta yapımı çok zor parfümlerdir. Kriteriniz orijinale benzerlikse iyi araştırmanız lazım. Alberto Sego güvenilirdir ancak bu ürünlerde özellikle övgüsünü duymadım.

Bleu de Channel ve acqua di gio profumo muadil tarafta yapımı çok zor parfümlerdir. Kriteriniz orijinale benzerlikse iyi araştırmanız lazım. Alberto Sego güvenilirdir ancak bu ürünlerde özellikle övgüsünü duymadım.

Peki sizce ne almalıyım özellikle kış ve sonbahara uygun bir parfüm arıyorum 4 mevsimlikte olabilir.

Kör alışa uygun mu kesin olarak 😄

Yaaaaaanii bence uygun gibi çünkü sadece ben değil koku gurmeleri de aynı şekilde bunları tavsiye ediyor (klasik olarak) hatta Le Male Elixir yanlış hatırlamıyorsam 2022 de yılın en iyi erkek parfümü seçilmişti : D ama son olarak orijinallerini bir Sephora mağzasına gidip deneyin derim...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı