Lunezy Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Merhaba Alberto Sego'dan parfüm almayı düşünüyorum. Bundan önce hiç buradan parfüm almadım ve denemek istiyorum. Daha çok her yerde giden bir koku düşünüyorum, her mevsimlik gibi. Bu tarz parfüm önerebilir misiniz?
Merhaba Alberto Sego'dan parfüm almayı düşünüyorum. Bundan önce hiç buradan parfüm almadım ve denemek istiyorum. Daha çok her yerde giden bir koku düşünüyorum, her mevsimlik gibi. Bu tarz parfüm önerebilir misiniz?
Lunezy Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 820844 dedi: Enigma. Genişletmek için tıkla... Kalıcılığı yayılımı falan nasıldır?
8 820844 Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 5 Eylül 2024 #4 Lunezy dedi: Kalıcılığı yayılımı falan nasıldır? Genişletmek için tıkla... Odunsu bir kokusu var orta diyebilirim 2gün kalır koku yayar. Ama alışık değilseniz başlarda başınızı ağrıtır.
Lunezy dedi: Kalıcılığı yayılımı falan nasıldır? Genişletmek için tıkla... Odunsu bir kokusu var orta diyebilirim 2gün kalır koku yayar. Ama alışık değilseniz başlarda başınızı ağrıtır.