Daha fazla  
Alberto Sego'dan parfüm almaya karar verdim. Aventus güçlü formül alacağım orası kesin ama 2 parfüm arasında kaldım. JPG'Le Male'le Parfum ve Le Beau'le parfum izlediğim incelemede Le Beau'le parfum çok iyi diyorlardı ama gerçekte denemedim. Le Male'le Parfum ise gerçeğini deneyip gayet beğenmiştim ama hakkında yorum yok. Bu parfümler ve ayrıca aşağıdaki parfümlerin Alberto Sego halini kullanan varsa yorum yapabilir mi? Başka parfümler siz de önerebilirsiniz.
Acqua di gio profumo.
JPG ultramale.
Paco Rabanne invictus victory.
Parfums de marly layton.
Imagination.
Afternoon swim.
Black orchid.
L'immensite.

Profumo güzel parfümdür. Yazın iyi gider.
Ultramale bir tık ağırdır kokusu ama ben seviyorum çok. Tavsiye ederim, iyidir.
Black Orchid kokusu güzel ama herkes kullanıyor artık onu bence almayın herkeste var.

Profumo güzel parfümdür. Yazın iyi gider.
Ultramale bir tık ağırdır kokusu ama ben seviyorum çok. Tavsiye ederim, iyidir.
Black Orchid kokusu güzel ama herkes kullanıyor artık onu bence almayın herkeste var.
Alberto sego versiyonları mi yoksa normal halleri mi

Le beau için on üzerinden 7-8 verebilirim. Kokusu güzel fakat çok bir kalıcılığı yok, tazelemek gerekiyor gün içinde. 4 saate yakın kaliciligi oldu benim tenimde, burnumu bileğime yaklastirdigimda kokusunu alabiliyordum tabii orasını saymıyorum.

Almadan önce orijinalini deneyemedim başka bir muadil firmadan denemiştim, kokusu muadil firmaya göre daha iyi ve daha ucuz bu arada.

hangi parfümleri denediniz alberto segodan ve hangisini nasıl buldunuz ?

Alma dostum.

Arkadaşlar, gerçekten bu markaya bulaşmayın. Ben de güzel yorumlara ve övgü dolu videolara aldanıp aldım; Sauvage, Eros, Bleu de Chanel gibi parfümler sipariş ettim. Ama sonuç tam bir hayal kırıklığı! İlk sıktığınız anda yoğun bir alkol kokusu geliyor ve ne yazık ki bu koku zamanla azalmak yerine olduğu gibi kalıyor. Resmen limon kolonyası sıkmışsınız gibi hissediyorsunuz. Kapaktan kokladığınızda hoş gibi geliyor ama sıktığınızda aynı etkiyi vermiyor. 750 TL verdim üç tane aldım, ama param resmen çöpe gitti. Herkesin bu markayı övmesi bana tuhaf geliyor; acaba benim aldıklarım mı sorunlu diye düşünmeden edemiyorum. Yemin ederim bildiğiniz kolonya kokuyorlar. Üstünüze sıkıyorsunuz, bekliyorsunuz ama nafile! Bu parfümler cidden alınmaz, boşuna paranızı harcamayın.

Son düzenleme:
hangi parfümleri denediniz alberto segodan ve hangisini nasıl buldunuz ?

Le beau, aventus normal halini ve Dior homme intense denedim. Ilkini anlattım zaten diğerlerinden bahsedeyim. Aventusun açılış kokusu sentetik hissettiriyor biraz, açıkçası üçünde de aynı şeyden bahsedebilirim sanırsam. Homme intense için, mad muadili daha iyiydi, bunun açılışını annem begenmedi, kolonya kokuyor dedi ki gerçekten de andırıyor ilk anları. Bu muadil parfüm olayı biraz deneme yanılma açıkçası, hele internetten alıyorsanız.

@836414 bu konuda size katılıyorum, sentetik hissettiriyor kokular özellikle ilk sıkıldığında. Biraz kuruması gerekiyor bence tam performansı icin.

Evet en başta biraz kolonya gibi kokuyor ama sonradan güzel kokuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…