E1B Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 471 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Selam arkadaşlar, Alberto Sego muadilini duymuşsunuzdur. Bu muadil markasından birkaç parfüm baktım ve almaya karar verdim ancak bazılarının kokularını bilmiyorum. Parfümleri yazsam kör alıma uygun olup olmadığını söyler misiniz? Kendi önerilerinizi de bekliyorum. JPG'Le Male'le Parfum. Marly Althair. Marly Pegasus. Marly Haltane. Le Beau'le Parfum. Tom Ford Tuscan Leather. Tom Ford Noir Extreme. Hugo Scent Elixir For Him. Marly Sedley. MFK Grand Soir. LV Pacific Chill. LV l'immensite. Creed Silver Mountain Water. Creed Absolu Aventus. Sizce bu parfümler kör alıma uygun mudur?
Selam arkadaşlar, Alberto Sego muadilini duymuşsunuzdur. Bu muadil markasından birkaç parfüm baktım ve almaya karar verdim ancak bazılarının kokularını bilmiyorum. Parfümleri yazsam kör alıma uygun olup olmadığını söyler misiniz? Kendi önerilerinizi de bekliyorum. JPG'Le Male'le Parfum. Marly Althair. Marly Pegasus. Marly Haltane. Le Beau'le Parfum. Tom Ford Tuscan Leather. Tom Ford Noir Extreme. Hugo Scent Elixir For Him. Marly Sedley. MFK Grand Soir. LV Pacific Chill. LV l'immensite. Creed Silver Mountain Water. Creed Absolu Aventus. Sizce bu parfümler kör alıma uygun mudur?