xBratva Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Prada l'homme parfümünün muadili olarak önerebileceğiniz bir marka model var mıdır? Alberto Sego 1130 modeli prada l'homme muadili var. Kullanan varsa yorumunu öğrenmek isterim ve Alberto Sego parfümleri genel olarak nasıldır?
Prada l'homme parfümünün muadili olarak önerebileceğiniz bir marka model var mıdır? Alberto Sego 1130 modeli prada l'homme muadili var. Kullanan varsa yorumunu öğrenmek isterim ve Alberto Sego parfümleri genel olarak nasıldır?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.788 Çözümler 25 Yer Adana 16 Şubat 2025 #2 JPG'le bau kullanmıştım birebirdi Ultra malesi kötüydü ancak.
xBratva Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 alberto segodan jpg le beau kullandınız sanırım koku aynıydı diyorsunuz kalıcılığı ve yayılımı nasıldı ?
alberto segodan jpg le beau kullandınız sanırım koku aynıydı diyorsunuz kalıcılığı ve yayılımı nasıldı ?
magnifique25 Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 2 17 Şubat 2025 #4 Çok iyi parfümleri de var vasat ürünleri de var.Mesela Sauvage Elixir harikayken Layton çöp.
xBratva Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #5 magnifique25 dedi: Çok iyi parfümleri de var vasat ürünleri de var.Mesela Sauvage Elixir harikayken Layton çöp. Genişletmek için tıkla... layton muadilinin kötü olduğunu birkaç yerde daha görmüştüm ancak site yorumları hep iyi acaba sahte olabilir mi ?
magnifique25 dedi: Çok iyi parfümleri de var vasat ürünleri de var.Mesela Sauvage Elixir harikayken Layton çöp. Genişletmek için tıkla... layton muadilinin kötü olduğunu birkaç yerde daha görmüştüm ancak site yorumları hep iyi acaba sahte olabilir mi ?
magnifique25 Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 2 19 Şubat 2025 #6 xBratva dedi: layton muadilinin kötü olduğunu birkaç yerde daha görmüştüm ancak site yorumları hep iyi acaba sahte olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Olabilir hala elimde parfüm dinlenmesi için biraz zaman vereceğim ama 1 ay oldu aşağı yukarı ne performansı iyi ne kokusu yakın.
xBratva dedi: layton muadilinin kötü olduğunu birkaç yerde daha görmüştüm ancak site yorumları hep iyi acaba sahte olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Olabilir hala elimde parfüm dinlenmesi için biraz zaman vereceğim ama 1 ay oldu aşağı yukarı ne performansı iyi ne kokusu yakın.