Alberto Sego'dan Dior Sauvage Elixir alınır mı?

Darlunian

Centipat
Daha fazla  
Alberto Sego firmasından 2 tane parfüm alacağım. Bir tanesi Jpg le Beau le parfüm, diğeri ise Dior Sauvage Elixir almayı düşünüyorum ama Sauvage Elixir için kararsız kaldım. Kör alış yapacağım, lise son sınıf öğrencisine olur mu?

Alberto Sego'nun en iyi yaptığı parfümlerden ancak yaz için uygun olmaz.

Alberto Sego'nun en iyi yaptığı parfümlerden ancak yaz için uygun olmaz.
Öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim hocam kışlık parfüm olduğunu biliyorum yazın le beau le parfümü kullanacağım kış için elixiri seçtim ama 9pm le arasında kaldım

Yaz için uygun değil. Biraz olgun bir parfümdür. Öyle gündelik kombinlerle gençlere gitmez. Biraz daha resmi kıyafetler ile 25 yaş üzeri için çok daha uygun bir kokudur.

Yaşın için de uygun bir koku değil. Sana gidecek kokular daha çok le male elixir, valentino uomo tarzı kokular. Yaz için de pasific chill, paradise garden vs.

Parfüm önerileri için; Bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca parfümlerin notalarını kullanılan mevsimeri vb bilgileri öğrenmek için; Fragrantica ziyaret edebilirsiniz.
Teşekkür ederim yanıtınız için

Yanıt için teşekkür ederim sauvage elixirden vazgeçtim le male elixir ile valentino uomo arasında kaldım hangisini önerirsiniz

Yanıt için teşekkür ederim Sauvage Elixir'den vazgeçtim Le Male Elixir ile valentino Uomo arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz

Kardeşim sana Kenzo marin, Kirke, God Of Fire veya Paradise Garden gider. Bunlardan birisini seçerek alabilirsin genel beğeniye uygundur.

Kardeşim sana Kenzo marin, Kirke, God Of Fire veya Paradise Garden gider. Bunlardan birisini seçerek alabilirsin genel beğeniye uygundur.
Kirke kullanıyorum gayette seviyorum ama şuan kışlık parfüm arayışındayım

Yanıt için teşekkür ederim sauvage elixirden vazgeçtim le male elixir ile valentino uomo arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Le male elixir de kış kokusu. Uomo biraz daha 4 mevsim. Ama yazın kullanacaksan akşam kullanmalısın. Gündüz biraz tatlı kaçar. Le male elixir de yazın az dozda akşamları kullanılabilir tolere eder. Ben şahsen le male elixir alırdım. Yaz akşamları 4-5 fıs yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…