Ben hala başlanabileceğini düşünüyorum ama uzun bir süre sürekli oynanması gerekli. Tam olarak p2W denemez ama Premium alırsanız size ilk başlarda çok katkısı olacaktır. Eğer ilk ay için Premium almazsanız bayağı uğraşmanız gerekecektir. Ama zamanla geliştikçe kolay bir şekilde Premium parası çıkartıyorsunuz. Bu yılın haziran ayında oyun en yüksek oyuncu sayısını gördü. Başlarda farm odaklı oynanıyor kasılmak için ama sonra PvP-farm karışık, fakat PvP ağırlıklı (dungeon fightları, guild savaşları, zone savaşları gibi) oluyor. Oyunda bir sınıfa bağlı kalmak zorunda değilsiniz, istediğiniz zaman farklı bir sınıf ile gelişmeye devam edebilirsiniz. Farklı NPC krallıkları ve bu krallıklara bağlı bölgeler var. Bu bölgelerde çıkan farm türleri değişiyor (oyun içinden bakabilirsin). Bir de Zone'lar var. Mavi olanlar tamamen güvenli. Sarı alanlarda öldürebilir de öldürülebilirsiniz de ama lootunuz düşmez. Kırmızı ve siyah alanlar tamamen ölmeye-öldürmeye dayalı ve lootlar düşüyor. Oyuna başlayınca zamanla her şeyi öğrenirsiniz, pek karmaşık değil. Şahsen ben hiç zorlanmadım anlamakta.