Albion Online oynamaya değer mi?

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
Bu aralar oyun kıtlığı çekiyorum. Albion Online oynamak istiyorum Albion Online'nin sürekli reklamlarını görüyordum. Oynamaya karar verdim. Oynamış veya oynayan varsa yaşadığı tecrübeleri bana aktarabilir mi? P2W durumu yeni oyuncu için oyun karmaşık mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 100 saat falan oynamışımdır MMO için çok değil ama oyunu genel itibariyle biliyorum. P2W fazla yok diğer oyunlara kıyasla.

Gayet güzel oyun,hala oynanır taş gibi. Severek oynuyodum gümüş ticaretinden 100 yıl ban yedim,99 kaldı bekliyoruz bakalım

Oyun başlarda keyifli kasılmak olsun dungeon temizlemek olsun beceri ağacının çeşitliliği falan ta ki kafana 4 kişi atlayıp tüm lootunu çalana kadar bir de bir yerden sonra itemlerin fiyatları çok artıyor para kasmak eziyet biraz onun dışında hayatım yok dersen bir de arkadaşın varsa beraber oynayabileceğiniz sarabilir oyunun premium mantığı vardı yanlış hatırlamıyorsam oda oyun içindeki para ile alınabiliyor.

Bende bugün başladım oyuna istersen beraber oynayabiliriz daha eğitim bölümündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…