Oynanmaz sıkıyor direk Lost Ark oyna o daha iyi arkadaslarina söyle onlar da Lost Ark oynasın gardaş.
Selamlar, arkadaşım albion Online oynuyor ve beni de çağırıyor. Sizce oyun oynanılır mı? Gelişmesi kolay mı ve P2W'liği var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam indirmek istiyorum ama oyunu bilmediğim için pek indiresim yok. Sunuculardan vb herhangi bir dosya aktarımı olur mu? Başka önerebileceğiniz MMORPG oyunu var mı?Albion ile Lost Ark ne alaka MMO oyunlarından hiç anlamadığını bu kadar belli etmene gerek yoktu.
Bir ara bende niyetlendim fakat çokça farm yapmak gerekiyormuş ticaretle vs benim pek ilgimi çekmedi. Çoğu Online oyunu oynadım eskisi gibi keyif vermiyor.
Biraz kriterlerinden bahsedersen bulabilirizHocam indirmek istiyorum ama oyunu bilmediğim için pek indiresim yok. Sunuculardan vb herhangi bir dosya aktarımı olur mu? Başka önerebileceğiniz MMORPG oyunu var mı?
Gelişmesi kolay zor fark etmez, fiyatı 200TL altıysa güzel olur.Biraz kriterlerinden bahsedersen bulabiliriz.
Oyundan beklentini sordum ben.Gelişmesi fark etmiyorsa başka kriterlerinden bahset.Gelişmesi kolay zor fark etmez, fiyatı 200TL altıysa güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.