X xingnan Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 2 Haziran 2024 #1 Uzun süre Metin 2 geçmişim var. MMORPG türünü seviyorum. Son zamanlarda bu oyunu oynayanları görüyorum, oynayan arkadaşlar başlamamı tavsiye eder mi?
Uzun süre Metin 2 geçmişim var. MMORPG türünü seviyorum. Son zamanlarda bu oyunu oynayanları görüyorum, oynayan arkadaşlar başlamamı tavsiye eder mi?
Squid Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #2 Ben yaklaşık 2-3 ay önce oynuyordum oynamanı tavsiye ederim ama ingilizcenin iyi olması lazım Türkçe yoktu en son ben oynarken.
Ben yaklaşık 2-3 ay önce oynuyordum oynamanı tavsiye ederim ama ingilizcenin iyi olması lazım Türkçe yoktu en son ben oynarken.
Linqoo Hectopat Kek günü Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #3 Oyna bence o tür oyunlar seviyorsan güzel ben severek oynuyorum.
X xingnan Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 3 Haziran 2024 #4 Linqoo dedi: Oyna bence o tür oyunlar seviyorsan güzel ben severek oynuyorum. Genişletmek için tıkla... P2W mi acaba? Ve oyun şuan Türkçe mi?
Linqoo dedi: Oyna bence o tür oyunlar seviyorsan güzel ben severek oynuyorum. Genişletmek için tıkla... P2W mi acaba? Ve oyun şuan Türkçe mi?
Niyocuk Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #5 xingnan dedi: P2W mi acaba? Ve oyun şu an Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe P2W değil sadece premium var premiumu da oynadıkca oyun içi parayla da satın alabiliyorsun.
xingnan dedi: P2W mi acaba? Ve oyun şu an Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe P2W değil sadece premium var premiumu da oynadıkca oyun içi parayla da satın alabiliyorsun.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #6 Oyun şu an oynanacak halde Avrupa sunucusu da geldi, Türkçe dil desteği de mevcut.
X xingnan Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 3 Haziran 2024 #7 Niyocuk dedi: Türkçe P2W değil sadece premium var premiumu da oynadıkca oyun içi parayla da satın alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... GrimKazashini dedi: Oyun şu an oynanacak halde Avrupa sunucusu da geldi, Türkçe dil desteği de mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyunun alışma süreci ne kadar sürüyor? İndirmeye başladım.
Niyocuk dedi: Türkçe P2W değil sadece premium var premiumu da oynadıkca oyun içi parayla da satın alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... GrimKazashini dedi: Oyun şu an oynanacak halde Avrupa sunucusu da geldi, Türkçe dil desteği de mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyunun alışma süreci ne kadar sürüyor? İndirmeye başladım.