Albol alerjisi nasıl geçer?

Baby zombie

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, cumartesi akşamı ilk defa alkol tükettim. Uyuduktan sonra sabah 4-5 civarı karşıntı ile uyandım. Kollarım ve omuzlarım kaşınıyordu. Sabah kalktığımda ise kollarımdaki kızarıklıkları fark ettim. Bazıları sivilceye benzer boyutlarda bazıları da daha küçük boyutlardaydı. İnternetten bakıp alkol alerjim var herhalde kendi geçer deyip salladım. Fakat bugün diğer kolumda ve ellerimde yenileri çıktığını fark ettim. Daha detaylı bir şeyler öğrenmek için bakarken, mutlaka bir sağlık kuruluşuna başvurun dendiğini gördüm.

Sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum fakat şöyle bir sıkıntı var. Ben reşit bir bireyim fakat ailem alkol konusuna pek sıcak bakmıyorlar. Doktora alkol aldığımı belirtirsem ve alkol testi yaparsa bu e-Nabız üzerinden görülebilir mi ya da aileme bildirilir mi? Daha önce Twitter'da reşit kişilerin bile doktor sonuçlarının SMS ile ailelerine bildirildiğine dair birden fazla yazı okumuştum. Ondan dolayı bir şüphem var.

Kısacası özet olarak bu kızarıklıkları evde kendim geçirebilir miyim? Yoksa illa doktora gitmeli miyim? Gitmesem ne gibi sonuçları olur? Konu hakkında bilgili ve tecrübeli biri varsa.

Antihistaminik bir ilaç varsa evde alerjisi olan birinin olabilir alerset aurerus gibi bir ilaç varsa al bu kadar sürede bir şey yapmadıysa muhtemelen yapmaz. Gecikmiş tip reaksiyon olabilir anafilaksi ihtimali yine de vardır Alkole alerji testi rutin alerji testi değil varsa bile o testin direk olarak e nabıza düşeceğini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…