Albüm CD'si için gümrük vergisi ödenir mi?

Roger Taylor

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Ankara
Yurt dışından 2 tane album CD'si satin aldim. Gumruk vergisi odeyecek miyim? Ödersem de ÖTV dahil olacak mi yoksa kisisel kullanima mi giriyor CD?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de albüm siparişi vericem. Sizin son durum ne oldu? Gümrük vergisi ödediniz mi? Ödediyseniz hangi oranda?

Merhaba, cezam olduğu için yazamadım. ÖTV değil gümrük aldılar yaklaşık 200 lira kadar. Ancak kanun değişti, sizde daha fazla alacaklardır.

Merhaba, cezam olduğu için yazamadım. ÖTV değil gümrük aldılar yaklaşık 200 lira kadar. Ancak kanun değişti, sizde daha fazla alacaklardır.
Hocam peki sipariş tutarınız ne kadardı ve AB üyesi ülke miydi? 220 EUR İngiltere'den ve 220 AUD civarı da Avusturalya'dan 2 farklı albüm almayı düşünüyorum. Sizden aldığım bilgilere göre yaklaşık bir hesap yapmam lazım.

Hocam peki sipariş tutarınız ne kadardı ve AB üyesi ülke miydi? 220 EUR İngiltere'den ve 220 AUD civarı da Avusturalya'dan 2 farklı albüm almayı düşünüyorum. Sizden aldığım bilgilere göre yaklaşık bir hesap yapmam lazım.

Aldığınız ürünler size gelmez çünkü 30 euro sınırını aşıyor. Boşa almayın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı