Roger Taylor
Kilopat
Yurt dışından 2 tane album CD'si satin aldim. Gumruk vergisi odeyecek miyim? Ödersem de ÖTV dahil olacak mi yoksa kisisel kullanima mi giriyor CD?
Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden aldınız?
Hocam ben de albüm siparişi vericem. Sizin son durum ne oldu? Gümrük vergisi ödediniz mi? Ödediyseniz hangi oranda?Yurt dışından 2 tane album CD'si satin aldim. Gumruk vergisi odeyecek miyim? Ödersem de ÖTV dahil olacak mi yoksa kisisel kullanima mi giriyor CD?
Hocam ben de albüm siparişi vericem. Sizin son durum ne oldu? Gümrük vergisi ödediniz mi? Ödediyseniz hangi oranda?
Hocam peki sipariş tutarınız ne kadardı ve AB üyesi ülke miydi? 220 EUR İngiltere'den ve 220 AUD civarı da Avusturalya'dan 2 farklı albüm almayı düşünüyorum. Sizden aldığım bilgilere göre yaklaşık bir hesap yapmam lazım.Merhaba, cezam olduğu için yazamadım. ÖTV değil gümrük aldılar yaklaşık 200 lira kadar. Ancak kanun değişti, sizde daha fazla alacaklardır.
Hocam peki sipariş tutarınız ne kadardı ve AB üyesi ülke miydi? 220 EUR İngiltere'den ve 220 AUD civarı da Avusturalya'dan 2 farklı albüm almayı düşünüyorum. Sizden aldığım bilgilere göre yaklaşık bir hesap yapmam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.