ALC4030'lu Ugreen ses kartı alınır mı?

403646

Hectopat
Makaleler
2
Linkteki Ugreen'in ses kartını almak istiyorum. B450M-K II'nin ses kartı biraz eski olduğu için kulaklıktan tam verimi alamıyorum bu nedenle de ses kartı almak istedim. KZ zex ile kullanacağım. Alınır mı?

*Kuponum var onunla beraber 130TL'ye düşüyor. Daha iyi bir ürün varsa değerlendirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir faydası olmayacaktır, kulaklığın 40kHz. Anakartında ise 48kHz desteği var. Bu kulaklığı 192KHz'li ses kartlarına da taksan bir şey değişmez.
Ses renginden memnun değilseniz Realtek Audio Manager'den EQ ayarı yapın.

ALC 887 çip var şu an bile kullanılan bir çip bu kaliteli sürücünüz güncel mi?

Ayrıca bu ses kartlarının kaliteli olacağından şüpheliyim.

Creative veya ASUS Xonar ses kartlarına bakın derim

Sanırım haklısınız. Ben normalde jakı kasanın girişine takıyorudum, bir de direkt anakarta takayım dedim ve ses daha bir iyi gelmeye başladı ayrıca dip ses de bir hayli azaldı.
Fakat bir sorun var ki, eğer jakı direkt anakarta bağlarsam bu sefer kulaklık kulağıma yetişemiyor. Eğer jak uzatıcı alırsam kalitede düşüş yaşanır mı yoksa aynı mı olur?

Dostum kesinlikle kaçırmadan al ben aldım çok memnun kaldım. Anakart üreticileri genelde maliyeti ucuz olduğu için anakartların ses çıkışında elektrolitik kondansatör kullanırlar. Ekstra kaliteli falan diye de milleti kandırırlar.

Ses kalitesi denince seramik kondansatörü tek geçerim!

Ugreen ses DAC'ının farkını direkt hissedeceksin!

kardeşim ses kartı'nda ALC4030 falan yok KT0210 diye uyduruk bir işlmeci var istersen fotoğrafını çekip atabilirim!

bizzat söktüm!

( koskoca Ugreen insanları kandırıyor!! )

Yazıklar olsun!

Son düzenleme:
foto paylaşabilir misiniz duruyorsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…