K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar, BIOSTAR B450 anakartım var. ALC887 ses kartı var. Sizce yeterli olur mu?
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ocak 2023 #2 Krantan dedi: Arkadaşlar, BIOSTAR B450 anakartım var. ALC887 ses kartı var. Sizce yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı kulaklıgı aldım ve ses kartımız aynı bir sıkıntı oldu mu?
Krantan dedi: Arkadaşlar, BIOSTAR B450 anakartım var. ALC887 ses kartı var. Sizce yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı kulaklıgı aldım ve ses kartımız aynı bir sıkıntı oldu mu?
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 Anumusss dedi: Hocam aynı kulaklıgı aldım ve ses kartımız aynı bir sıkıntı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi arttırıp logitech g pro x aldım. Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, yeterli gelir bence.
Anumusss dedi: Hocam aynı kulaklıgı aldım ve ses kartımız aynı bir sıkıntı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi arttırıp logitech g pro x aldım. Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, yeterli gelir bence.