İncelemiştim hocam o sitedeki karşılaştırmayı. Çoğu yabancı forumda Cloud Alpha' yı öneriyorlar. Ses kartı muhabbeti o forumlarda da var. Alpha almadan önce sahip olunan ses kartına dikkat edilmesi gerekliymiş. Aslında Cloud Alpha' nın yanına iyi bir DAC alıp keyfimize bakabiliriz ama iyi bir DAC' da ucuz değil. Alpha' nın ALC892' de tek başına nasıl performans verdiğini bugün kendim deneyimleyeceğim.
Cloud Alpha' yı denedik. Öncelikle kulaklığın konforunu, rahatlığına diyecek söz yok. Bir süre sonra kulaklık taktığınızı unutabilirsiniz. Ses yalıtımı da hoş, son seslerde dışarıya hafif ses veriyor; en azından bizde böyle oldu. Oyun, film ve müzik testi de yaptık. En çok hoşuma giden müzik performansıydı. Yüksek fiyat etikletli çokça kulaklık denedim lakin çoğu bu denli güzel tiz ve bas verememişti. Müzik performansının yanı sıra oyun ve film performansı da çok hoş. Oyun için şunu söyleyebilirim; güzel ses kasabiliyorsunuz, sesleri net veriyor. Mesafeyi bile anlayabiliyorsunuz. Bana göre sanal 7.1 ses kartına ihtiyacınız yok. Eğer bütçeniz var ise güzel bir DAC, alarak kulaklığın performansını arttırabilirsiniz.