ALC897 codec ile uyumlu kulaklık önerisi

Bütçe
15000

serhat9695

Kilopat
Merhaba, iyi sosyaller.

Başlıkta gördüğünüz ses yongasına sahibim. Bu ses yongasının besleyebileceği değerler nelerdir? En yüksek dB seviyesi, ohm seviyesi vs gibi. Yardımcı olabilir iseniz, çok müteşekkir olurum.

Anakart: TUF Gaming B650M-Plus
Ses yongası: Realtek® ALC897 codec.

Örnek ürünler:

ASUS ROG Delta s animate.
Razer BlackShark V2 Pro 2023.
SteelSeries Arctis Nova Pro.

@Merdt

Son düzenleme:
Mikrofon lazım mı hocam? Bu bütçede Hi-Fi kulaklıklar da alınabilir. Ya da ayrı mikrofon kullanmaya bakışınız nedir?
Genelde Hi-Fi kulaklıklar oyuncu kulaklığından kaliteli ses verir.
Harici mikrofonlar zaten misli misli daha kaliteli ses iletir kulaklıklardakine göre.

Değerli mesajınız için teşekkür ediyorum. Harici olarak mikrofon da kullanabilirim. Herhangi bir sorun teşkil etmez benim için. Değerli vaktinizi ayırıp, geri dönüş sağladığınız için müteşekkirim.

Kulaklık: Amazon.com.tr

Harici DAC: Amazon.com.tr (yurtdışından geleceği belirtilmiş. Amazon yurtdışı konusunda üzmez sadece 1-2 hafta beklersiniz teslimat için.)

Mikrofon: Amazon.com.tr

Üç ürüne bölme sebebim ise hiçbir "gaming" kulaklık size bu kulaklığın berraklığını vermez. Hiçbir USB kulaklıktaki çip bu DAC'daki kadar temiz ses işleyemez. Hiçbir kulaklık üstü mikrofon da QuadCast kadar temiz ses iletimi yapamaz. (HS80 gibi mikrofonu oldukça kaliteli modeller mevcut ama hala denk değiller.)

Uğraşmak istemezseniz de vereceğim tavsiye Arctis Nova Pro olur. Bunu alırsanız mutlaka WC marka kulaklık pedi almanızı öneririm. Stok ped ile kullanıldığında kulaklığın içindeki ANC modülü kulağa temas edip konforsuz bir kullanım sunuyor.

Maxwell Wireless Gaming Headset bu Nova Pro'dan bir gömlek üstün bir kulaklıktır fakat Türkiye'de satışı yok bildiğim kadarıyla. Tek üründe çözmek niyetindeyseniz bu en iyi gaming kulaklık şu an piyasadaki.

Son düzenleme:
Elinize sağlık çok güzel açıklamışsınız. Aslında asus rog delta s animate veya razer v2 pro 2023 modeli olan ürünü arasında kalmıştım. Razer'de sanırım kırılma sorunu varmış. Asus'ta yazılım konusunda bazı problem olduğu yazılıyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Arctis Nova Pro daha iyi geldi. Sağ olun, varolun.

Nova Pro aralarındaki en iyisi. Oyun dışında işler için de kullanacaksanız (dizi, film vs) dediğim kombinasyonu bir düşünün derim.

İlerde gerek görürseniz WC'den (Wicked Cushions) Nova Pro pedi de aklınızda bulunsun.

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Çok teşekkür ediyorum. Sizlerden son bir ricam olacak. Farkındayım sizleri fazlasıyla darboğaz ettim. Naçizane mouse ve klavye önerisinde de bulunur iseniz konuyu tamamen çözüme ulaştıralım. Ayrı kategoriye konu açıp diğer üyelerin hakkına girmek istemedim ayrıca vaktinizi çalmak istemedim. Müsait olunca geri dönüş sağlarsınız müteşekkir olurum. Anlayışınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
peki pc38x e ne dersiniz dt 990 pro gibi açık bir kulaklık ve ses kalitesi nerdeyse aynı ve mikrofonu da var oda kaliteli ses iletimi sunuyor. Fiyat olarakta 4-5 arası. Alınabilir mi sizce ?

peki pc38x e ne dersiniz dt 990 pro gibi açık bir kulaklık ve ses kalitesi nerdeyse aynı ve mikrofonu da var oda kaliteli ses iletimi sunuyor. Fiyat olarakta 4-5 arası. Alınabilir mi sizce ?

PC38X de çok iyi bir kulaklık. Sennheiser'ların mikrofonu oldukça iyi kendim Game Zero kullanıyorum netliği oldukça iyi.
4-5 arasına tercih edilebilir bence. Ses kalitesi DT 990'dan geri kalır ama yine de tatmin eder.

Estağfirullah. Yardımlaşmak için forumdayız. Normalde ekipmanlarımı Razer'dan dizerim fakat SteelSeries Apex Pro'ya aşık oldum. İlerde kendime de almak istiyorum. Size de önerim o olur.
Fare konusunda Razer DeathAdder v3 önerebilirim. (kablosuz istiyorsanız v3 Pro)
7 yıldır DeathAdder (eskiden Chroma, şu anda Elite) kullanıyorum ve bence aşırı konforlu. Performansı da oldukça iyi.

Çok teşekkür ederim. Şuanda, ufak bir miktar ücret eksiğim var. Klavye ve mouse alsam, kulaklık sonra alırsam zam gelir diye açıkçası biraz endişe duyuyorum. Tam olarak ne yapacağımı bilemedim. Önce Mouse, kulaklık daha sonra mı klavye alınmalı? Sizce sıralaması nasıl olmalı? Yıllar sonra ilk defa ekipman alacağım için. Affınıza sığınıyorum. Bu sorumdan başka ek olarak sorum bulunmuyor. Vakit ayırıp tüm sorularıma nezaketli ve detaylı bir şekilde cevap verdiğiniz için çok müteşekkirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…