InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Temmuz 2022 #1 Telefonum Alcatel 1S 2019 5024D fakat TWRP dosyasını telefonum için bulamıyorum. Bulabilen var mı? @Umut Nas Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022
Telefonum Alcatel 1S 2019 5024D fakat TWRP dosyasını telefonum için bulamıyorum. Bulabilen var mı? @Umut Nas
Çözüm 3 3 364809 4 Temmuz 2022 InternetciMen dedi: Yine aynı. Genişletmek için tıkla... O zaman cihazın kilidinin açılması için farklı bir işlem yapmak gerekiyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğim gibi bir token gerekiyor, bu video size yardımcı olacaktır.
InternetciMen dedi: Yine aynı. Genişletmek için tıkla... O zaman cihazın kilidinin açılması için farklı bir işlem yapmak gerekiyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğim gibi bir token gerekiyor, bu video size yardımcı olacaktır.
KS KS InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Temmuz 2022 #41 364809 dedi: Sürücüyü manuel olarak güncelleyi seçip Android aygıtını işaretleyin hocam. Genişletmek için tıkla... 2 seçenek var şu an unısoc olanı seçtim deneyeceğim fastboot moduna alıp telefonu. Komutlarda bu sıkıntım var. Artı 0 Eksi
364809 dedi: Sürücüyü manuel olarak güncelleyi seçip Android aygıtını işaretleyin hocam. Genişletmek için tıkla... 2 seçenek var şu an unısoc olanı seçtim deneyeceğim fastboot moduna alıp telefonu. Komutlarda bu sıkıntım var.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #42 fastboot flashing unlock yada fastboot oem unlock-gokomutu dener misin? Başta OEM kilidi açılmamış. Artı 0 Eksi
KS KS InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Temmuz 2022 #43 364809 dedi: fastboot flashing unlock ya da fastboot oem unlock-gokomutu dener misin? Başta OEM kilidi açılmamış. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Artı 0 Eksi
364809 dedi: fastboot flashing unlock ya da fastboot oem unlock-gokomutu dener misin? Başta OEM kilidi açılmamış. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #44 Geliştirici seçeneklere OEM kilidi ile ilgili bir seçenek var mı? Cihazı fastboot reboot ile yeniden başlatıp bir bakın. Artı 0 Eksi
Geliştirici seçeneklere OEM kilidi ile ilgili bir seçenek var mı? Cihazı fastboot reboot ile yeniden başlatıp bir bakın.
KS KS InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Temmuz 2022 #45 364809 dedi: Geliştirici seçeneklere OEM kilidi ile ilgili bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, var. OEM kilidini açmaya izin ver diye açık yapmıştım. 364809 dedi: Geliştirici seçeneklere OEM kilidi ile ilgili bir seçenek var mı? Cihazı fastboot reboot ile yeniden başlatıp bir bakın. Genişletmek için tıkla... Reboot yaptığımda bir sıkıntı çıkmadı demek algılıyor. Açıp kapatmayı deneyeyim o seçeneği. Artı 0 Eksi
364809 dedi: Geliştirici seçeneklere OEM kilidi ile ilgili bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, var. OEM kilidini açmaya izin ver diye açık yapmıştım. 364809 dedi: Geliştirici seçeneklere OEM kilidi ile ilgili bir seçenek var mı? Cihazı fastboot reboot ile yeniden başlatıp bir bakın. Genişletmek için tıkla... Reboot yaptığımda bir sıkıntı çıkmadı demek algılıyor. Açıp kapatmayı deneyeyim o seçeneği.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #46 Şimdi şöyle yapalım, benim size attığım ADB ve fastboot dosyalarını kurduysanız o CMD penceresini kapatıp yeni pencere açın. Şu an olan klasörde olmasın fastboot ve ADB çalışacaktır öyle deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
Şimdi şöyle yapalım, benim size attığım ADB ve fastboot dosyalarını kurduysanız o CMD penceresini kapatıp yeni pencere açın. Şu an olan klasörde olmasın fastboot ve ADB çalışacaktır öyle deneyin bakalım.
KS KS InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Temmuz 2022 #47 364809 dedi: Şimdi şöyle yapalım, benim size attığım ADB ve fastboot dosyalarını kurduysanız o CMD penceresini kapatıp yeni pencere açın. Şu an olan klasörde olmasın fastboot ve ADB çalışacaktır öyle deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Çok anlamadım fakat sizin attığınız ADB ve fastboot dosyalarını kurmuştum. Artı 0 Eksi
364809 dedi: Şimdi şöyle yapalım, benim size attığım ADB ve fastboot dosyalarını kurduysanız o CMD penceresini kapatıp yeni pencere açın. Şu an olan klasörde olmasın fastboot ve ADB çalışacaktır öyle deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Çok anlamadım fakat sizin attığınız ADB ve fastboot dosyalarını kurmuştum.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #48 InternetciMen dedi: Çok anlamadım fakat sizin attığınız ADB ve fastboot dosyalarını kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Şu an olan CMD penceresini kapatın hocam, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp fastboot komutlarını öyle gönderin. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Çok anlamadım fakat sizin attığınız ADB ve fastboot dosyalarını kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Şu an olan CMD penceresini kapatın hocam, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp fastboot komutlarını öyle gönderin.
KS KS InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Temmuz 2022 #49 364809 dedi: Şu an olan CMD penceresini kapatın hocam, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp fastboot komutlarını öyle gönderin. Genişletmek için tıkla... CMD'yi üstteki bardan yönetici olarak nasıl açacağım? Artı 0 Eksi
364809 dedi: Şu an olan CMD penceresini kapatın hocam, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp fastboot komutlarını öyle gönderin. Genişletmek için tıkla... CMD'yi üstteki bardan yönetici olarak nasıl açacağım?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #50 InternetciMen dedi: CMD'yi üstteki bardan yönetici olarak nasıl açacağım? Eki Görüntüle 1440502 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten orada olan fastboot'u kullanmamak için yönetici olarak açmanızı istiyordum. Siz sadece yönetici olarak CMD'yi açıp fastboot komutlarını gönderin. Böylelikle benim size attığım fastboot dosyasını kullanmış olacağız. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: CMD'yi üstteki bardan yönetici olarak nasıl açacağım? Eki Görüntüle 1440502 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten orada olan fastboot'u kullanmamak için yönetici olarak açmanızı istiyordum. Siz sadece yönetici olarak CMD'yi açıp fastboot komutlarını gönderin. Böylelikle benim size attığım fastboot dosyasını kullanmış olacağız.