Alcatel Pixi 3 WiFi Sorunu

Makaleler
13
Daha fazla  
6-7 Ay önce Alcatel Pixi 3 almıştık. Şu an bir sorunu var fakat ne yaptıysam düzeltemedim. Kendi WiFi bağlantımızı bulamıyor. Komşununun WiFi noktasını görürken bizimkini görmüyor. Factory reset işlemini de yaptım ama sorun hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
sorunu çözdünüz mü acaba bende aynı sorunu yaşıyorum

merhaba sorunu çözdünüz mü acaba bende geçen hafta aynı cihazdan aldım şirkette ve evde görmüyor komşuların kablosuzlarını görüyor kvk teknik servise gitsem olur mu acaba

Factory reseti bir iki saat bekledikten sonra yapınca direk düzeldi mi yoksa modem ayarlarını da yapmak zorunda kaldınız mı?

merhaba sorunu çözdünüz mü acaba bende geçen hafta aynı cihazdan aldım şirkette ve evde görmüyor komşuların kablosuzlarını görüyor kvk teknik servise gitsem olur mu acaba
Bulunduğu ortamdaki wifileri görmüyor öyle mi ben bir tek evde denedim de

Factory reseti bir iki saat bekledikten sonra yapınca direk düzeldi mi yoksa modem ayarlarını da yapmak zorunda kaldınız mı?

Bulunduğu ortamdaki wifileri görmüyor öyle mi ben bir tek evde denedim de
Oncelikle 1-2 saat kapali beklettikten sonra factory reset atin. Olmazsa modeminizi kapatin actiktan sonra tabletin de WiFi ozelligini acin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…